Πρίφτης: "Το μυαλό στην Στρασμπούρ"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του που έπαιξαν ρόλο στην ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για την διαιτησία του αγώνα.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
priftis MOTIONTEAM

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Έγινε κακό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Όταν σου δίνει κάτι ο αντίπαλος πρέπει να το πάρεις. Ο ΠΑΟΚ δίνει το ενδιάμεσο σουτ και το τρίποντο, απλώς έπρεπε να πάμε περισσότερο στο επιθετικό ριμπάουντ. Είναι σαφές ότι είχαμε πρόβλημα με τον Κλάντον και στο ένας με έναν και στο ριμπάουντ.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θέλω να δω τις οχτώ συνεχόμενες βολές στο πρώτο ημίχρονο, που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ, να δω τι φάουλ έγιναν και σούταρε αυτές τις βολές, όπως θέλω να ξαναδώ την φάση στα 40’’ με τον Κάμινγκς, κατά πόσο ήταν κανονικό το μαρκάρισμα του Μαργαρίτη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, έχουμε πολύ γρήγορα ένα κρίσιμο παιχνίδι, και θα πρέπει να μαζευτούμε ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε την Στρασμπούρ".

Για την διαιτησία του αγώνα, είπε: "Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Εχω αμφιβολίες και θα δω το βίντεο. Εστιάζω σε συγκεκριμένα σημεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK