Ραντεβού Μπερτομέου - Λάσκαρη

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ζήτησε να συναντηθεί με τον Νίκο Λάσκαρη και να συζητήσουν για το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη.

Το τελικό σχέδιο για τη νέα Ευρωλίγκα δεν προβλέπει τρίτη ελληνική ομάδα, πέραν των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που έχουν υπογράψει συμβόλαιο, ταυτόχρονα όμως ο Τζόρντι Μπερτομέου δεν θέλει να χάσει μια ομάδα με τη δυναμική του Άρη.

Γι' αυτό το λόγο και ζήτησε ραντεβού από τον Νίκο Λάσκαρη. Οι δύο άνδρες κανονίστηκε να συναντηθούν τη Δευτέρα στην Αθήνα και να μιλήσουν για το ευρωπαϊκό μέλλον των "κιτρίνων".

Ο Λάσκαρης δεν έχει κρύψει την επιδίωξή του να δει ξανά τον Άρη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού έζησε τη "χρυσή" περίοδο της δεκαετίας του '80, και περιμένει ν' ακούσει τι έχει να του πει ο Ισπανός παράγοντας προτού αποφασίσει ποιο δρόμο θ' ακολουθήσει.

Photo Credits: Actionimages.gr

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!