Σκληρά μέτρα από Λάσκαρη με χοντρό πρόστιμο!

Πήρε το... μαστίγιο ο Νίκος Λάσκαρης και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ επέβαλε χρηματική ποινή σε σταφ και παίκτες.

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν είναι ένας παράγοντας που αντιδρά παρορμητικά. Παρόλα αυτά η ήττα από τον ΠΑΟΚ, κυρίως δε η εμφάνιση του Άρη, στο ντέρμπι του "Παλέ" θα ήταν αδύνατο να μην τον... αγγίξουν.

Όπως φυσικά τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Στους οποίους, μετά από απόφαση της διοίκησης, επιβλήθηκε πρόστιμο ίσο με το μηνιάτικο τους. Προς γνώση και συμμόρφωση τώρα που είναι ακόμη νωρίς.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έκρινε πως ήταν η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση για ν' αφυπνίσει την ομάδα, ευελπιστώντας πως το μέτρο αυτό θα "χτυπήσει" τον εγωισμό όλων προκειμένου στο άμεσο μέλλον να εμφανίσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Μην ξεχνάμε πως είχε προηγηθεί η (απρόσμενη) ήττα στο Ρέθυμνο και όχι καλή εμφάνιση, παρά το διπλό, με την Ντομζάλε στο Champions League.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.