Σκληρά μέτρα από Λάσκαρη με χοντρό πρόστιμο!

Πήρε το... μαστίγιο ο Νίκος Λάσκαρης και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ επέβαλε χρηματική ποινή σε σταφ και παίκτες.

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν είναι ένας παράγοντας που αντιδρά παρορμητικά. Παρόλα αυτά η ήττα από τον ΠΑΟΚ, κυρίως δε η εμφάνιση του Άρη, στο ντέρμπι του "Παλέ" θα ήταν αδύνατο να μην τον... αγγίξουν.

Όπως φυσικά τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Στους οποίους, μετά από απόφαση της διοίκησης, επιβλήθηκε πρόστιμο ίσο με το μηνιάτικο τους. Προς γνώση και συμμόρφωση τώρα που είναι ακόμη νωρίς.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έκρινε πως ήταν η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση για ν' αφυπνίσει την ομάδα, ευελπιστώντας πως το μέτρο αυτό θα "χτυπήσει" τον εγωισμό όλων προκειμένου στο άμεσο μέλλον να εμφανίσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Μην ξεχνάμε πως είχε προηγηθεί η (απρόσμενη) ήττα στο Ρέθυμνο και όχι καλή εμφάνιση, παρά το διπλό, με την Ντομζάλε στο Champions League.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.