Την πικρή αλήθεια για τον Άρη την είπε ο μεγαλομέτοχός του

Το "η ομάδα μπορεί να μην έπαιζε τώρα στην Α1" του Δημήτρη Γουλιέλμου είναι η παραδοχή της κατάστασης στην οποία είχε βρεθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την πικρή αλήθεια για τον Άρη την είπε ο μεγαλομέτοχός του
MOTIONTEAM

Πόσο πιθανό θα ήταν ένα πρωτάθλημα χωρίς τον (άλλοτε κραταιό) Άρη; Πολύ, δεδομένων των όσων μετέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Την τελευταία 2ετία της εποχής Λάσκαρη, ο "αυτοκράτορας" είχε μπει σ' ένα τούνελ χωρίς διέξοδο. Φως στον ορίζοντα δεν φαινόταν και το μπασκετικό τμήμα προχωρούσε με... οδηγό την ελπίδα.

Το παραδέχθηκε ο νέος ιδιοκτήτης της "κίτρινης" ΚΑΕ λέγοντας πως " η ομάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν βρισκόταν κάποιος να κάνει ένα βήμα και να δώσει βοήθεια, είναι πολύ πιθανό σήμερα να μην ήμασταν εδώ και η ομάδα να μην έπαιζε στην Α1. Είχαμε την τύχη και πήγαν όλα καλά".

" Ήταν μία περίοδος που δεν κοιμόμουν", όπως προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Τουλάχιστον ο νυν επικεφαλής δεν χρησιμοποίησε παχιά λόγια. Δεν ανέβασε τον πήχη, προτίμησε ν' απλώσει τα πόδια του ως εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Χρειάζεται απλώς, όπως επεσήμανε, " να έχουμε μία εταιρία που θα αντεπεξέρχεται οικονομικά και σιγά-σιγά θα πληρώσει τα χρέη της για να αποταμιεύει ένα ποσό, να μεγαλώσει και να έχει ένα δικό της ταμείο. Αυτό το κάνουμε με οικονομία. Τα τρέχοντα έσοδα της ΚΑΕ να εξυπηρετούν τα έξοδα. Ότι βγάζουμε, αυτό να ξοδεύουμε. Η αρχή του νοικοκύρη είναι αυτή και θα την εφαρμόσουμε. Η φετινή σεζόν θα είναι ισοσκελισμένη".

Εξήγησε βέβαια και " ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του;", όταν τέθηκε το ζήτημα ενός τίτλου. Στον Άρη βρίσκεται άλλωστε. Μόνο που " πατάω στη γη", όπως σημείωσε, και εκεί οφείλει να μείνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK