Βεζένκοφ: "Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στο Παλέ"

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, πλην φυσικά του ΝΒΑ, άφησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μετά το τέλος της σειράς με τον ΠΑΟΚ.

Βεζένκοφ: "Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στο Παλέ"
Βεζένκοφ Άρης

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και αυτό ακριβώς εξήγησε αμέσως μετά το 77-76 από τον ΠΑΟΚ και το φινάλε των υποχρεώσεών του με τον Άρη.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε ότι ήταν δική του απόφαση να μείνει εκτός του ντραφτ στο ΝΒΑ και τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνο και αρκετή κουβέντα προτού καταλήξει στο τι θέλει να κάνει από την επόμενη σεζόν.

Στην κάμερα της NOVA είπε για το μέλλον του: " Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στο Παλέ. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και τον μάνατζέρ μου και θα δούμε τι θα γίνει. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Θέλω να ξεκουραστώ πρώτα και να δουλέψω τις αδυναμίες μου για να εμφανιστώ καλύτερος".

Ερωτηθείς για την απόσυρση της συμμετοχής του από το ντραφτ απάντησε πως " ήταν δική μου απόφαση. Θεωρήσαμε ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα να δοκιμάσω".

Φυσικά ο Βεζένκοφ δεν έκλεισε την πόρτα στον Άρη λέγοντας πως " υπάρχει περίπτωση να μείνω, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τον κ.Λάσκαρη για να μου εξηγήσει το πλάνο και το τι θα κάνει με την Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - ΠΑΟΚ 76-77

News 24/7

24MEDIA NETWORK