Μαρκόπουλος: "Για τον πρόεδρο, άγνωστη η συνέχεια"

Στον πρόεδρο του Αμαρουσίου, Άρη Βωβό, αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Απογοήτευση από Ματσόν, συγνώμη από τον κόσμο του Άρη ζήτησε ο Θανάσης Τζεβελέκης.

Αντρέα Ματσόν: "Ηταν μια πολύ άσχημη νύχτα για όλους μας στον Άρη. Πραγματικά βάλαμε το παιχνίδι στη σωστή κατεύθυνση και πιστεύω ότι το παιχνίδι άλλαξε από το buzzer bitter του Καϊμακόγλου. Προηγούμασταν με εννιά πόντους 3:21 πριν το τέλος και μετά χάσαμε όλα τα ελεύθερα σουτ. Είχαμε επίσης κακά ποσοστά ευστοχίας στις βολές. Ο Ράιτ είχε ένα πρόβλημα με το γόνατο και τις τελευταίες δύο ημέρες δεν προπονήθηκε. Πριν το παιχνίδι μου είπε ότι δεν είναι έτοιμος και πως είναι προτιμότερο να παίξουν οι υπόλοιποι παίκτες. Η διαφορά δεν ήταν όμως το ότι δεν έπαιξε ο Ράιτ, αλλά τα απίστευτα λάθη που κάναμε στα τελευταία λεπτά".

Σούλης Μαρκόπουλος: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του Αρη για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε και μακάρι να μπορέσουν να πράξουν το ίδιο και οι άλλοι σύλλογοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι άξιζαν τη νίκη και άντεξαν στη πίεση. Είχαμε τρεις βασικές εντολές. Πρώτον, συγκέντρωση ότι κι αν συμβαίνει. Δεύτερον να παρουσιαστούμε πιο σκληροί και να μην βγούμε εκτός αγώνα γιατί ξέραμε ότι ο χρόνος θα μετρούσε υπέρ μας, αφού το στρες και το άγχος το είχε ο Αρης. Εμείς αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο που παρά τα προβλήματα που έχει, προσπαθεί να συμπαρασταθεί σε αυτές τις στιγμές. Η μεγάλη επιτυχία για μας ήταν ότι πιστέψαμε πως μπορούσαμε να αντέξουμε τη πίεση”.

Τζαρόντ Στίβενσον: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά κι αυτό ήταν το σημαντικότερο γιατί έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Ακόμη κι όταν βρεθήκαμε στο μείον δέκα, είχαμε αυτοπεποίθηση».

Θανάσης Τζεβελέκης : «Eνιωσα την ανάγκη να μιλήσω και να εκφράσω την απογοήτευσή μου, κυρίως όμως για όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο ο οποίος συνοδεύει πάντα τη μεγάλη ομάδα του Αρη. Εγινε μια σημαντική προσπάθεια, δεν ευδοκίμησε, μας πικραίνει αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Οπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, ο Αρης θα παραμείνει όρθιος. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο καταπληκτικό, είναι για τον μόνο που στεναχωριέμαι».

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.