Οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τη δύσκολη προσπάθεια να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από το αγωνιστικό και διοικητικό αδιέξοδο έδωσαν την Παρασκευή την πρώτη τους συνέντευξη τύπου.
Ο επικεφαλής του νέου σχήματος, Μίλτος Κανώτας δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ και τον πρόεδρό του Θανάση Κατσαρή, όπως και την επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και σε μένα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Δεν είμαι ο επενδυτής που θα δώσει οράματα στην ΚΑΕ ή ο επενδυτής που έρχεται. Είμαστε απλά αυτοί που εναποθέσαμε στον ΠΑΟΚ την αγάπη μας και τα όνειρά μας και θα προσφέρουμε για το καλό του συλλόγου μας από κάθε μετερίζι. Αυτό μας έφερε σ’ αυτήν τη θέση. Ήρθαμε με δύο προϋποθέσεις όταν μας ζητήθηκε να αναλάβουμε αυτό το έργο. Να έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του ενιαίου ΠΑΟΚ, δηλαδή του ΑΣ και της ΠΑΕ και να έχουμε συνεργασία με τον Νίκο Σταυρόπουλο. Την πρώτη μας την υποσχέθηκαν και είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει. Η δεύτερη έγινε πραγματικότητα μετά από συνάντηση που είχα μαζί του όπου και συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ. Εμείς αναλαμβάνουμε το διοικητικό τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται και ο Νίκος το αγωνιστικό. Επιθυμία του Νίκου Σταυρόπουλου είναι η αναγέννηση του τμήματος".Από την πλευρά του, ο Νίκος Σταυρόπουλος τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη για την επιλογή τους. Πριν από ένα μήνα είχα πει ότι δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι της διοίκησης, αλλά μόνο το αγωνιστικό. Δεν ήθελα να γίνω προπονητής, γιατί έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Είπα ότι με ενδιαφέρει να δουλέψω ως τεχνικός διευθυντής ενδεχομένως και να δώσω κάποιες συμβουλές στη νέα διοίκηση που θα θέλει να δουλέψει. Έτσι δέχθηκα να πάρω αυτή τη θέση γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι. Θα ήθελα να αναφερθώ στον Μπάνε, γατί είχαμε υπάρξει συνεργάτες μέσα στο παιχνίδι. Είχε επιλέξει να κάνει διοίκηση. Δεν υπάρχει κάποια αντιπαράθεση και του είχα πει ότι αν έπαιρνε το χρίσμα θα βλέπαμε πως θα κάναμε το καλύτερο για την ομάδα. Είμαστε η πλέον αναξιόπιστη ομάδα. Θα πρέπει αυτήν τη χαμένη αξιοπιστία να την κερδίσουμε και πάλι όλοι μαζί δουλεύοντας".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!