Στον Πανελλήνιο ο Χαραλαμπίδης

Η πρώτη από τις εισηγήσεις του Ηλία Ζούρου υλοποιήθηκε, καθώς ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι από την Παρασκευή (19/06) παίκτης του Πανελλήνιου.
Οι "Ολυμπιονίκες" ανακοίνωσαν επισήμως την απόκτηση του 33χρονου γκαρντ, ο οποίος εξαργύρωσε με ένα καλό συμβόλαιο τις αποδοτικές χρονιές που είχε ιδίως την τελευταία διετία στο Μαρούσι. Ο Χαραλαμπίδης ήταν εξ αρχής από τους μεταγραφικούς στόχους του Πανελλήνιου και μετά από σειρά επαφών υπήρξε συμφωνία συνεργασίας.Ο Ηλίας Ζούρος, ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης (έχουμε ξαναγράψει πολλάκις ότι έχει στο μυαλό του έναν πιο... ελληνικό Πανελλήνιο), δήλωσε μεταξύ άλλων πως "πήραμε έναν πολύ έμπειρο παίκτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία, είναι εξαιρετικό παιδί, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του".

Η περίπτωση του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν σχετιζόταν απόλυτα με την αντίστοιχη του Δημήτρη Τσαλδάρη. Πάντως η αθηναϊκή ομάδα είχε αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον γκαρντ του Άρη, στον οποίο είχε κατατεθεί πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών.