Σηκώνει μανίκια και περιμένει τον Μουγιάκο ο Σκουρτόπουλος

Από την Παρασκευή που ο Θανάσης Σκουρτόπουλος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου πέρασαν δύο ημέρες. Στο διάστημα αυτό ο 44χρονος προπονητής είχε διαδοχικές επαφές τόσο με τους διοικούντες όσο και με τους συνεργάτες του, χαράσσοντας το δρόμο, πάνω στο οποίο θα βαδίσει η αθηναϊκή ομάδα.
Ουσιαστικά όμως η δουλειά για τον Σκουρτόπουλο αρχίζει από την Τρίτη (30/06), όταν και θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Πέτρος Μουγιάκος. Ο ερχομός του ισχυρού ανδρός της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο οποίος θα συναντηθεί με τα μέλη του ΔΣ, θα σημάνει και την έναρξη υλοποίησης του σχεδιασμού, καθώς θα οριστεί το μπάτζετ (αναμένεται και η συνδρομή του Δήμου).Από το ύψος αυτού, το οποίο θα έχει σχέση φυσικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το μερίδιο από τον ΟΠΑΠ, θα εξαρτηθούν οι εισηγήσεις του έμπειρου κόουτς. Αφού ενημερωθεί σχετικά, θα βάλει σε μια σειρά τις προτεραιότητές του.Πρώτο μέλημά του είναι να ασχοληθεί με το υπάρχον ρόστερ και ποιοι παίκτες του κάνουν. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Αντώνη και Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά για τους υπόλοιπους όλα θα μπουν σε νέα βάση. Αμέσως μετά ο Σκουρτόπουλος θα αρχίσει να προσεγγίζει παίκτες που τον ενδιαφέρον από την ελληνική αγορά και τέλος θα μελετήσει τις λίστες που στο μεσοδιάστημα θα έχουν φτάσει στα χέρια του για ξένους και κοινοτικούς.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!