Στη Μαδρίτη για... Μεσίνα ο Αγγελόπουλος

Αυθημερόν στην ισπανική πρωτεύουσα ταξίδεψε το Σάββατο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με προφανή σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Έτορε Μεσίνα.
Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" ήθελε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις προθέσεις του Ιταλού κόουτς, ο οποίος στην παρούσα φάση είναι, αν όχι στην πρώτη, στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψήφιους διαδόχους του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση, δεδομένου ότι ο Μεσίνα δεσμεύεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2012 - πέρυσι τέτοια εποχή υπέγραψε κλειστό συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ωστόσο σε περίπτωση που αποχωρήσει πρόωρα από τη "βασίλισσα", από τη στιγμή που η σεζόν κρίθηκε αποτυχημένη και η αμφισβήτηση στο έργο του είναι έντονη, ο Αγγελόπουλος θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Γι' αυτό και έσπευσε να δηλώσει "παρών" σε μια ενδεχόμενη μάχη με άλλες ομάδες.

Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση του Ντούσαν Ίβκοβιτς που εξετάζεται σοβαρά.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!