Πήρε Πατ Καλάθη ο Κολοσσός

Αν και οι ανανεώσεις συμβολαίων (Βασίλιεβιτς, Ασημακόπουλος, Χάρις) αποτελούσαν και αποτελούν προτεραιότητα για τον Κολοσσό, οι Ρόδιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τον ελεύθερο Πατ Καλάθη δυναμώνοντας στις θέσεις "3" και "4".
Ο ομογενής φόργουορντ, ο οποίος την τελευταία διετία (ερχόμενος από το κολέγιο Σεντ Τζόζεφς) ανήκε στο Μαρούσι, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και στους "θαλασσί" ελπίζει πως θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του 25χρονου στο ανοικτό γήπεδο, αλλά και την οξυδέρκειά του στο "πέντε εναντίον πέντε". Ευελπιστεί δε ότι θα τον εντάξει ομοιογενώς στο υπόλοιπο σύνολο, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν υποστεί τρομακτικές αλλαγές σε σχέση με την περυσινή περίοδο.

Ο Καλάθης, μαθημένος πλέον στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κόουτς του Κολοσσού, ο οποίος έχει το... ραβδάκι να κάνει πρωταγωνιστές παίκτες που ήταν περισσότερο ρολίστες στις προηγούμενες ομάδες τους.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!