Στο Περιστέρι επέστρεψε ο Τσιάκος

Στα δυτικά προάστια θα βρει τον Γιώργο Τσιάκο και η νέα αγωνιστική περίοδος μετά από τη συμφωνία του με το Περιστέρι.
Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου πάουερ φόργουορντ στην ομάδα που χτίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση που είχε στα χέρια του από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Τσιάκος είχε θέσει σε προτεραιότητα να βρει δουλειά στο εξωτερικό, αλλά από τη στιγμή που οι προσπάθειές του δεν ευδοκίμησαν έκρινε συμφέρον για την καριέρα του να "κλείσει" στο Περιστέρι, την πόρτα του οποίου είχε αφήσει ανοικτή φεύγοντας προσωρινά για την Ιταλία.

"Είχα δεθεί με την ομάδα και παρόλο που είχα και άλλες προτάσεις ήταν εύκολο να αποφασίσω. Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα αλλά υπάρχουν οι συνδετικοί κρίκοι. Υπάρχει η διοίκηση που με είχε κερδίσει από πέρυσι, υπάρχει και ένας νέος προπονητής ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία στο Περιστέρι. Δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί του αλλά πάντα το ήθελα", δήλωσε ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια του τουρνουά της Ελευσίνας.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.