Basket Αγάπης στην Αμαλιάδα

Η κοινωνική δράση "BASKET ΑΓΑΠΗΣ" που στόχο έχει τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία ήδη σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, προσφέροντας στις Κοινωνικές Δομές Σίτισης και Στέγασης των Δήμων αλλά και σε Ιδρύματα.

Basket Αγάπης στην Αμαλιάδα

Ο ΕΣΑΚΕ, ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League, Stoiximan.gr, ο Δήμος Ήλιδας και η ΚΑΕ Κόροιβος ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους στον αγώνα Κόροιβος – Παναθηναϊκός SUPERFOODS τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Δ.Κ.Γ. Ήλιδας.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan προσφέρει το ποσό των 1.500€ για αγορά τροφίμων και το ποσό των 1.000€ το οποίο αυξάνεται κατά 500€ με κάθε εύστοχο σουτ στο διαγωνισμό βολών που πραγματοποιείται στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ στη συνέχεια ένας παίκτης του Κοροίβου και ένας του Παναθηναϊκού SUPERFOODS θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου για να διπλασιαστεί το ποσό!

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο "BASKET ΑΓΑΠΗΣ" προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Ήλιδας.

Σε περιμένουμε στο γήπεδο από τις 16:00 με την προσφορά σου!

Basket Αγάπης στην Αμαλιάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK