Η αστυνομία ταυτοποίησε ακόμα οκτώ άτομα για τη Λευκάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες τις αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων στη Λευκάδια.

Η αστυνομία ταυτοποίησε ακόμα οκτώ άτομα για τη Λευκάδα

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν την ταυτοποίηση ακόμη οκτώ ατόμων ηλικίας 21 έως 33 ετών για τα επεισόδια σε ξενοδοχείο στη Λευκάδα, στο περιθώριο του Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί έξι συλλήψεις την επομένη των επεισοδίων στην Αθήνα, με τους συλληφθέντες (πέντε Έλληνες ηλικίας 30, 34, 26, 24, 24 ετών και ένας 28χρονος Αλβανός) να οδηγούνται πίσω στο νησί του Ιονίου ώστε να τους ασκηθεί ποινική δίωξη (ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη).

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν βάσει της δικογραφίας αφορούν - κατά περίπτωση - τα αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Η ανακοίνωση

"Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων ανακοινώνεται ότι από την πρόοδο των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν άλλοι 8 ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 33 ετών για τη συμμετοχή τους στην επίθεση σε βάρος οπαδών αθλητικής ομάδας σε ξενοδοχείο στη Λευκάδα την 20-03-2016. Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί 14 δράστες και έχουν συλληφθεί 6".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προθεσμία για την Πέμπτη οι έξι συλληφθέντες για τη Λευκάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK