Αποχώρησε απ' την ενεργό δράση ο Καλαμπόκης

Ο Γιάννης Καλαμπόκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.

Την απόφαση να αποχωρήσει απ' την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών πήρε ο Γιάννης Καλαμπόκης, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter. Ο έμπειρος γκαρντ έβαλε τέλος σε μία αξιόλογη καριέρα, γεμάτη συγκινήσεις, δύσκολες και εύκολες στιγμές, κατά την οποία φόρεσε, μεταξύ άλλων τη φανέλα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και της ΑΕΚ.

Μάλιστα, η Ένωση ήταν κι η τελευταία ομάδα της καριέρας του. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 2009, αντικαθιστώντας τους τραυματίες Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

"Η στιγμή που κάποτε φαινόταν μακρινή, έφτασε. Δύσκολη απόφαση, αλλά συνειδητή. Το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής με βρίσκει γεμάτο από εμπειρία, γνώση, αλλά και αξίες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν που για πάνω από 20 χρόνια έκανα αυτό το "επάγγελμα". Η αγάπη, η αφοσίωση και η επιμονή που επέδειξα, ίσως να με πήγαν λίγο παραπέρα από εκεί που θα με έφτανε το ταλέντο μου. Αυτό ήταν...", ήταν το σχόλιό του στο twitter.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.