Το αποκριάτικο video του Ήφαιστου Λήμνου είναι ανώτερο από κάθε καρναβάλι

Παίκτες που πάνε για προπόνηση στην έρημο ντυμένοι άραβες, κορίτσια που τους περιμένουν με στολές και ένα "φέρτε κρασί μωρέ" για να ξεκινήσει το πάρτι. Ο Ήφαιστος μόλις κέρδισε τις απόκριες.

Το αποκριάτικο video του Ήφαιστου Λήμνου είναι ανώτερο από κάθε καρναβάλι

Στα βόρεια του νησιού της Λήμνου, 3 χιλιόμετρα πάνω από το χωριό Κατάλακκος, και κοντά στην παραλία Γομάτι, εκτείνεται μια τεράστια έκταση (70 στρέμματα) που θυμίζει έρημο Σαχάρα: Είναι οι Αμμοθίνες της Λήμνου. Είναι η Σαχάρα της Λήμνου, μια τοποθεσία με ελάχιστη βλάστηση που περιλαμβάνει μόνο λευκά κρίνα που δεσπόζουν περιμετρικά των αμμοθινών. Είναι επίσης η τοποθεσία που επιλέχθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου για τα γυρίσματα του αποκριάτικου video της ομάδας.

Πρωταγωνιστούν οι παίκτες Σον Έβανς, Τόντρικ Γκότσερ, Αντουέιν Γουίγκινς, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιώργος Γαρέζος, Θοδωρής Μπακέας, η Διευθύντρια Επικοινωνίας, Χριστίνα Σκέντζιου, ο Τeam Μanager Μάρκος Κολώκας και ο φροντιστής Θωμάς Γιαννόπουλος.

Όλα ξεκινούν με τους παίκτες ντυμένους Άραβες. Ένας από αυτούς φωνάζει: "ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΝΤΕΨΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ" και κατευθείαν απορούμε: Προπόνηση του Ηφαίστου στις αμμοθίνες;

"Για μπάσκετ δεν μας έφεραν εδώ;", απορεί ο Γιώργος Διαμαντάκος και ο Σον Έβανς επίσης αναρωτιέται "τιμωρία μήπως;" με ένα στιλ που σίγουρα θα ζήλευε ο ράπερ Method Man και ξεκάθαρα ζει αυτή την καρναβαλική φάση στο έπακρο. Ο Τόντρικ Γκότσερ έχει υποψιαστεί κάτι σοβαρό και αυτό φαίνεται όταν ρωτάει τους συμπαίκτες του: "Στην έρημο μας έφεραν φίλε;".

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, έχουν προσέξει ότι υπάρχουν γυναίκες ντυμένες αραβίδες (όπως θα έλεγε και η Άντζελα Δημητρίου) και το "φέρτε κρασί μωρέ" είναι η φράση που προκαλεί τη συντριβή σε κάθε 'πατρινό καρναβάλι για πάντα' εκεί έξω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK