Επικός Γιατζόγλου: Απάντησε στο κινητό του στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Στιβ Γιατζόγλου το έκανε και αυτό! Σήκωσε το κινητό του πριν ακριβώς μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Επικός Γιατζόγλου: Απάντησε στο κινητό του στη συνέντευξη Τύπου!

Ο ήχος του κινητού του Στιβ Γιατζόγλου διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Αντί όμως να το κλείσει ή να το χαμηλώσει, ο κόουτς της Καβάλας ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους, απάντησε κανονικά και συνεννοήθηκε με το συνομιλητή του!

"Είχαν 38 ψηλούς και είχαμε 1,5"

Κατόπιν μίλησε για τον αγώνα. Πάντα με το δικό του μοναδικό και απολαυστικό στιλ. Τόνισε μεταξύ άλλων: " Τι περιμένετε να κριτικάρω το παιχνίδι; Αυτό περιμένετε, να μιλήσω για το παιχνίδι; Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τους 38 ψηλούς εναντίον της Καβάλας με τον 1,5 ψηλό. Ήταν μεγάλη επιτυχία που βάλαμε 61 πόντοι απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης. Εγώ ευχόμουν να κερδίσει ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη γιατί δεν θα ήταν έτσι. Η ομάδα έπαιξε με σκοπό να μας διαλύσει, όπως και έπρεπε να κάνει. Πιστεύω ότι κερδίζεις περισσότερα από μια ήττα. Αν μπορούμε να βάζουμε 61 στον Ολυμπιακό, το ματς με το Ρέθυμνο θα είναι παιχνιδάκι. Είμαι τρισευτυχισμένος".

Ερωτηθείς αν θα έπρεπε ν' αλλάξει ο τρόπος υποβιβασμού και αν χωρούν πλέι άουτ στην κατηγορία απάντησε: " Οι εγκέφαλοι και τα κέντρα υπάρχουν. Όταν βάζεις την Καβάλα να παίξει τρία ματς σε μια εβδομάδα είναι σαν να με σπρώχνεις στην Α2. Τι πλέι άουτ μου λέτε;"

Ενώ για τον τραυματισμό του Χρήστου Ταπούτου σχολίασε: " Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο μπάσκετ. Πρέπει να το δεχθούμε. Είχαμε κάνει όλες τις αλλαγές. Αν πηγαίνεις ως αντικαταστάτης σε μια ομάδα, κάτι πήγαινε στραβά. Οι αλλαγές που κάναμε ήταν πετυχημένες, δεν μπορούσα όμως να υπολογίζω τον τραυματισμό. Αν βγάλεις τον Ταπούτο από την ομάδα, είναι πλήγμα. Έβγαλε πάντως τον γύψο, ας ελπίζουμε ότι με το Ρέθυμνο θα είναι έτοιμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατζόγλου: "Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μας διέλυσε"

Ολυμπιακός - Καβάλα 115-61

News 24/7

24MEDIA NETWORK