Γιατζόγλου: "Η ζωή συνεχίζεται, θα πιούμε κάνα ουίσκι το βράδυ"

Ο τεχνικός της Καβάλας, Στηβ Γιατζόγλου αντιμετώπισε με ψυχραιμία την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, παρά το γεγονός πως η υπόθεση παραμονή δείχνει να δυσκολεύει για την ομάδα του.

Γιατζόγλου: "Η ζωή συνεχίζεται, θα πιούμε κάνα ουίσκι το βράδυ"
INTIME SPORTS

Η Καβάλα γνώρισε την ήττα με 85-72 από τον Κολοσσό Ρόδου και παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία νίκη, ύστερα από 10 αγωνιστικές.

Παρά το γεγονός πως η υπόθεση παραμονή δείχνει να δυσκολεύει για την ομάδα του, ο Στηβ Γιατζόγλου αντιμετώπισε με χαλαρό τρόπο το αποτέλεσμα, προσφέροντας μάλιστα άφθονο γέλιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως "η ζωή συνεχίζεται" και τα αίτια της ήττας θα αναλυθούν παρέα με... ουίσκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Με την αλλαγή ζώνης πάθαμε πραγματικά μπλακ άουτ. Οι περιφερειακοί μας σουτέρ δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν. Όσον αφορά στους Αμερικανούς παίκτες, ζήσαμε το ίδιο έργο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Κεμπ, ο Τζόουνς και ο Ράσελ μαζί έβαλαν 13 πόντους και από την άλλη μεριά ο Κολοσσός από τους τρεις Αμερικανούς του πήρε 45 πόντους. Νομίζω ότι είναι φως φανάρι ότι έχουμε πρόβλημα.

Ήμασταν άτυχοι κατ’ αρχάς, γιατί βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα στην περιφέρεια η Ρόδος και πέτυχε 15 στα 33 τρίποντα, είναι ημέρα που θα τη ζήλευε επαγγελματική ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται, θα πάμε να πιούμε κάνα ουίσκι το βράδυ, θα σκεφτούμε το αύριο και πάει λέγοντας. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις απογοητεύονται οι παίκτες, οι παράγοντες, ο μόνος που δεν απογοητεύομαι είμαι εγώ! Λοιπόν, εγώ θα παλέψω μέχρι και μαθηματικά να είμαστε υποβιβασμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καβάλα - Κολοσσός 72-85

News 24/7

24MEDIA NETWORK