Απόφαση για αποστολή κλιμακιών της ΓΓΑ στο κλειστό της Κύμης

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε συνάντηση με τη δημοτική αρχή της Κύμης για το κλειστό της περιοχής και την άμεση επισκευή της ζημιάς που υπέστη στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Απόφαση για αποστολή κλιμακιών της ΓΓΑ στο κλειστό της Κύμης

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη συνάντηση με τους Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο της Κύμης κ. Θανάση Μπουραντά και κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου αντίστοιχα, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά την αποκατάσταση της στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου που κατέρρευσε από την πρόσφατη χιονόπτωση, που έπληξε την περιοχή.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε, το επόμενο διάστημα να σταλεί κλιμάκιο μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου να γίνει η καταγραφή των ζημιών και να διερευνηθούν πιθανές λύσεις ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάστασή τους.

Ο Υφυπουργός, κατά πληροφορίες, είχε επικοινωνήσει από τις πρώτες στιγμές μετά το συμβάν με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής τους οποίους και είχε προσκαλέσει για κατ' ιδίαν συνάντηση. Οπερ και εγένετο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK