Επικές ατάκες από Λυκογιάννη!

Εκνευρισμένος ο κόουτς του Κολοσσού όχι τόσο από την ήττα όσο από την εμφάνιση-συμπεριφορά-νοοτροπία των παικτών του στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. "Θα χάναμε μέχρι και από περιπτερά", ανέφερε.

Επικές ατάκες από Λυκογιάννη!

Ποια φράση να πιάσεις και ποια ν' αφήσεις από αυτές που ξεστόμισε ο Άρης Λυκογιάννης για την ήττα του Κολοσσού από το Ρέθυμνο.

Διαβάστε: " Είναι σίγουρα ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Όχι λόγω της ήττας, της χρονικής στιγμής, αλλά κυρίως λόγω της εικόνας που είχαμε και ιδιαίτερα του μεγάλου ερωτηματικού που έχει δημιουργηθεί σε όλους. Τον χαρακτήρα. Το πώς αντιδρά κάποιος όταν σοβαρεύουν τα πράγματα.

Τα φιλικά δεν είναι η εικόνα της ομάδας. Αυτό που έχει εμφανιστεί στα δύο επίσημα παιχνίδια της ομάδας σε σχέση με την εικόνα που είχαμε στην προετοιμασία και με την ικανότητα και την προοπτική είναι ημέρα με τη νύχτα. Αυτομάτως αυτό οδηγεί στην εξήγηση της προσωπικότητας. Στην πίεση ξεχωρίζουν οι μάγκες από τα παιδάκια.

Και αν στο ματς με τον Ολυμπιακό επιλέξαμε να μην πάμε δυνατά στο ματς για να κρατήσουμε ενέργεια, σήμερα η εικόνα με το Ρέθυμνο δεν αντικατοπτρίζει αυτό που δουλέψαμε τις τελευταίες ημέρες. Το Ρέθυμνο νίκησε απόλυτα δίκαια και έδειξε μία τυπική σταθερότητα. Δεν νομίζω ότι οφείλεται σε κάτι ιδιαίτερο πράγμα που έκαναν σήμερα.

Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της υγρασίας, όπου έφευγε η μπάλα και γλιστρούσαν οι παίκτες. Δεν είναι θέμα μέρας και σουτ. Είχαμε παραπάνω ασίστ, λίγα λάθη, αλλά η στατιστική δεν δείχνει τη διάθεση, την καρδιά και το κυριότερο όταν δεν ξεκινάς καλά πως το αντιμετωπίζεις. Πνιγήκαμε σε μία κουταλιά νερό από την αρχή.

Αν και ήμασταν ήρεμοι στον πάγκο, η αντίδραση των παικτών ήταν πως μπαίνουμε όλο πιο βαθιά στην κινούμενη άμμο και έτσι κάναμε μια εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου. Όταν μπαίνεις και φοβάσαι είτε το καλάθι, είτε το λάθος, τότε η εικόνα θα είναι σαν τη σημερινή. Βλέπαμε σήμερα παγωμένα βλέμματα.

Η δουλειά και η προπόνηση σου δίνει μία εικόνα. Οι πληροφορίες για τον χαρακτήρα σου δίνει μία εικόνα. Από ‘κει και πέρα, εγκεφαλογράφημα κανείς δεν μπορείς να κάνει… Το πρόβλημα ήταν η διάθεση. Αν δεν έχεις, ο περιπτεράς θα σε κερδίζει. Εμείς θα χάναμε σήμερα από τον περιπτερά! Δεν είναι θέμα ηγέτη. Η ομάδα είναι μία και πρέπει να λειτουργήσει έτσι. Είμαστε προβληματισμένοι και θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να έχεις άντερα να το κάνεις. Είμαστε στην πρώτη αγωνιστική και όχι στην τελευταία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK