Καλύτερο "άσο" δεν θα έβρισκε ο Κολοσσός

Ένας πλέι μέικερ που πέρυσι έδινε τουλάχιστον επτά τελικές ανά αγώνα δεν μπορεί να μην είναι ικανός για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός τον έφερε στην Ελλάδα και ποντάρει στη δημιουργία του.

Καλύτερο "άσο" δεν θα έβρισκε ο Κολοσσός

Τον λένε Τόνι Πρόστραν και είναι Κροάτης.

Μέχρι τα 26 του έχει παίξει αφενός στην πατρίδα του αφετέρου σε Σουηδία και Λιθουανία. Το βιογραφικό του δεν είναι τόσο πλούσιο, ασχέτως αν στα νιάτα του ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο, μα αν προσέξει κάποιος τους αριθμούς του, θα καταλάβει πως ο Κολοσσός τράβηξε (ενδεχομένως) έναν πολύ καλό λαχνό που μπορεί να του αποδώσει κέρδος. Τουλάχιστον σε ό,τι να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα των Ρόδιων και φυσικά το κουμάντο στο παρκέ.

Διότι ο μόλις 1μ83 πλέι μέικερ διακρίνεται για την ευχέρειά του στην πάσα. Τόσο πολύ που πέρυσι ήταν πρώτος στις ασίστ τόσο στο λιθουανικό πρωτάθλημα (7.0 σε 29 ματς) όσο και στη Βαλτική Λίγκα (9.3 σε 15 ματς), ανεξαρτήτως αν η ομάδα του, η Νεβέζις, δεν ήταν ανταγωνιστική.

Από το 6λεπτο video φαίνεται πως παίξει εξαιρετικά το πικ εν ρολ και ο Άρης Λυκογιάννης εκεί ποντάρει για να χτίσει πάνω του τις επιθέσεις των "θαλασσί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK