Καταγγελίες για μπράβους από το Λαύριο!

Μπράβοι στα αποδυτήρια του κλειστού της Νέας Σμύρνης; Ναι, αν πιστέψουμε τις ομολογουμένως σοβαρές καταγγελίες των ανθρώπων του Λαυρίου μετά το παιχνίδι τους με τον Πανιώνιο.

Φαίνεται ότι ο κόσμος του μπάσκετ ζήλεψε από το ποδόσφαιρο... Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι καταγγελίες των ανθρώπων του Λαυρίου για εισβολή μπράβων στα αποδυτήριά τους πριν αλλά και μετά το παιχνίδι τους με τον Πανιώνιο.

Πρώτος έσυρε το χορό των καταγγελιών ο κόουτς Χρήστος Σερέλης: "Στα αποδυτήριά μας, δύο κύριοι, οι οποίοι δεν ξέρουμε ποιοι είναι μπήκαν στα αποδυτήριά μας, να μας προπηλακίσουν και να μας πουν πώς να παίξουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήρθαν στα αποδυτήρια. Είναι η πρώτη φορά στα χρόνια που είμαι στο Λαύριο, που συμβαίνει αυτό" τόνισε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Παπαδόπουλος είπε: "Οι μπράβοι που ήρθαν και μας απείλησαν, είπαν ότι ήρθαν για το μεροκάματο. Να τα λέμε όλα. Τρεις μπράβοι ήρθαν κι απείλησαν τον προπονητή μας. Με τέτοια καφριλίκια δεν γίνεται δουλειά. Έγιναν μπραβιλίκια και ο Χριστοδούλου να λέει ότι μας γαμ... .

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.