Break ο ΠΑΟΚ, μοιραίος για Προμηθέα ο Φαγιέ!

Ο ΠΑΟΚ έσπασε με το... καλημέρα την έδρα του Προμηθέα και απέκτησε εκείνος το πλεονέκτημα έδρας για την κατάληψη της 3ης θέσης. Μοιραίος ο Φαγιέ για τους γηπεδούχους παρά τους 17 πόντους του.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απέναντι στον -αήττητο όλη τη σεζόν- Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και υπέκυψε φυσιολογικά χάνοντας και τα τρία ματς που έδωσε απέναντι στους "πράσινους" για την ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League, όμως κόντρα στον Προμηθέα θυμήθηκε τον εξαιρετικό εαυτό του που είχε δείξει στις μάχες του με την ΑΕΚ στην έναρξη των πλέι οφ.

Το αποτέλεσμα ήταν ο "Δικέφαλος του Βορρά" να πάρει τη νίκη στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την κατάληψη της 3ης θέσης της βαθμολογίας (η σειρά του μικρού τελικού κρίνεται στις τρεις νίκες), με το 81-79 να φέρνει τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου σε θέση ισχύος καθώς πηγαίνουν στην Πυλαία για το δεύτερο ματς με τον αέρα του 1-0.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Γκος ηγήθηκε των "ασπρόμαυρων" έχοντας 18 πόντους και ο Μαργαρίτης (11 πόντους) είχε δύο κρίσιμα καλάθια στο φινάλε, με τους Πατρινούς από την πλευρά τους να παλεύουν (οι Γκίκας και Πράδερ είχαν από 20 πόντους έκαστος) αλλά να λυγίζουν.

Ίσως βέβαια το ροζ φύλλο να είχε πάει στα χέρια τους αν ο Φαγιέ δεν είχε δύο άτυχες στιγμές στο φινάλε καθώς δέχτηκε κόψιμο (διαμαρτυρήθηκε για φάουλ) ενώ στην επόμενη επίθεση της ομάδας του έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ενώ τροφοδοτήθηκε στη γωνία όπου είχε πάρει θέση για να εκτελέσει τρίποντο.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 40-43, 55-58, 79-81

Προμηθέας: Λίποβι 11 (3), Γκίκας 20 (5/14 τρίποντα, 7 ασίσ), Φαγιέ,17 (1 τρίποντο, 14 ριμπάουντ) Πράδερ 20 (2), Έλις, Τουντζιαράκης 2, Γερομιχαλός, Δημάκος 2, Χολ 7 .

ΠΑΟΚ: Κρουμπάλι 10, Κόνιαρης 3 (1), Μαργαρίτης 11, Γκος 18 (3), Τζόουνς 6 (7 ριμπάουντ), Πέτεγουεϊ 11 (2), Χρυσικόπουλος 4, Ζάρας 6, Κατσίβελης 8 (1), Τζάκσον 4.

News 24/7

24MEDIA NETWORK