Μαρκόπουλος: "Με στεναχώρησαν τα άδεια γήπεδα". Πρίφτης: "Χάσαμε και από δικά μας λάθη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε τη στεναχώρια του για το γεγονός ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν στήριξαν όσο θα έπρεπε την προσπάθεια της ομάδας τους στα ματς με τον Άρη, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τον αντίπαλο, παραδέχθηκε ότι "χάσαμε και από δικά μας λάθη" και δήλωσε ότι έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Μαρκόπουλος: "Με στεναχώρησαν τα άδεια γήπεδα". Πρίφτης: "Χάσαμε και από δικά μας λάθη"
INTIME SPORTS

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την χρονιά που έκανε. Έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Μία σκληρή ομάδα με στόχους σε άμυνα και επίθεση και που προβλημάτιζε τον αντίπαλό της. Συγχαρητήρια όμως και σε όλους στην ομάδα μου, οι 19 νίκες δεν ήταν κάτι εύκολο στην κανονική διάρκεια με αποχωρήσεις παικτών ενώ στα πλέι οφ παίξαμε χωρίς τον πρώτο ριμπάουντερ στα επιθετικά ριμπάουντ και για αυτό τους αξίζουνε συγχαρητήρια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το ιατρικό τιμ ,αλλά και όλους όσους ήταν γύρω από την ομάδα και την διοίκηση που προσπαθούσε η ομάδα να είναι αξιοπρεπής μέσα και έξω από το γήπεδο. Σε μία μεγάλη χρονιά όπου η ομάδα πέτυχε τον στόχο της αν και δεν είναι σωστό να λέμε ταβάνι την 3η θέση για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αυτό που με στεναχώρησε στην σειρά ήταν ότι τα γήπεδα ήταν άδεια. Ο Άρης λόγω της τιμωρίας του και σε μας που δεν ήρθε αν και τους περιμέναμε. Κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει. Ευχαριστώ για όλα και για την συνεργασία που είχαμε όλο τον χρόνο" , είπε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναφερόμενος στην εφετινή χρονιά των δύο ομάδων για το κυνήγι της 3ης θέσης σημείωσε: "Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έκαναν από μία φοβερή χρονιά με μεγάλη προσπάθεια από τις διοικήσεις τους. Κάποια στιγμή, όμως, αυτό πρέπει να αλλάξει".

Ερωτηθείς αν ο Άρης δικαιούται να έχει παράπονα από τη διαιτησία όπως είχε ο ίδιος μετά από το πρώτο ματς της σειράς, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε: "Έπαιξα με τον Παναθηναϊκό και δεν σφυριζόταν φάουλ σε πολύ πιο απλές φάσεις. Πείτε μου τι να πω στους παίκτες μου".

Ο Δημήτρης Πρίφτης, από την πλευρά του, τόνισε: "Είναι οξύμωρα τα συναισθήματα μετά από μία ήττα στο τέλος μίας υπέροχης χρονιάς για μένα, αλλά και για τον Άρη συνολικά με αγάπη και σύμπνοια μεταξύ μας. Σε μία πολυμέτωπη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά από καρδιάς τους παίκτες μου για τα όμορφα συναισθήματα που μοιραστήκαμε εφέτος με πολύ έντονες στιγμές και μεγάλες δυσκολίες. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση Αρβανίτη που μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ στον Άρη και να ηγηθώ της προσπάθειας. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στους κ.κ. Πλιάκη και Παπαϊωάννου για την οικονομική τους προσφορά.

Ο Νίκος Γκάλης ήταν πάντα στο πλευρό μας και η έλευση του Νίκου Λάσκαρη στο τέλος της σεζόν έσωσε άλλη πνοή και σε εμένα και στους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Ο κόσμος είναι ο λόγος που είμαστε εδώ και υπάρχει αυτή η ομάδα. Ήταν στο πλευρό μας όλη την χρονιά και κρίμα που δεν ήταν εδώ στο τέλος και υπήρξαν στιγμές που γίναμε ένα μέσα στο γήπεδο. Να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την 3η θέση και τον κόουτς Μαρκόπουλο για την πολύ καλή του δουλειά όλα αυτά τα χρόνια".

Σχετικά με την παραμονή του στον Άρη είπε: "Υπάρχει ένα συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά αφού ενεργοποιήθηκε αυτομάτως με την είσοδός μας στην πρώτη τετράδα. Είναι σε εκκρεμότητα και το ιδιοκτησιακό με επιθυμία μου να παραμείνω, αφού πίστευα πάντα ότι ο Άρης είναι μία ομάδα προορισμός για τον κάθε προπονητή. Αγαπώ την ομάδα. Θα είναι η τρίτη μου χρονιά αν συνεχίσω. Υπάρχει ένα συμβόλαιο, αλλά θα πρέπει να συζητηθούν και κάποια άλλα δεδομένα με τις συνθήκες να τις δημιουργούν οι άνθρωποι".

Κληθείς να σχολιάσει αν θεωρεί ότι ο Άρης αδικήθηκε από τη διαιτησία, ο Δημήτρης Πρίφτης υποστήριξε: "Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που το χάσαμε και από δικά μας λάθη. Έχω όμως παράπονα".

Ερωτηθείς αν είναι πρόκληση η παραμονή του έχοντας μεγαλύτερο μπάτζετ για να διαχειριστεί βάσει των αλλαγών στο ιδιοκτησιακό, ο τεχνικός του Άρη απάντησε: "Είχαμε να διαχειριστούμε ένα μικρό μπάτζετ και το κάναμε με σωστό τρόπο. Είχαμε επιμονή στις επιλογές μας και κρατήσαμε τις ισορροπίες. Για το αν το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο δεν το γνωρίζω. Για μένα είναι πάντα πρόκληση η κάθε χρονιά που ξεκινάει και θα κάνω όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά με διάθεση συνεργασίας σε ό,τι κάνω".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο Άρης θέλει να παίξει στην Ευρώπη: "Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη".

Με πόσους παίκτες θεωρεί ότι θα πήγαινε ο Άρης να παίξει στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς αν ήταν εφικτό τόνισε: "Δεν ξέρω με πόσους θα παίζαμε το Σάββατο αφού θα ήμασταν πολύ λίγοι και θα ήταν δύσκολο το έργο μας και για αυτό παλέψαμε για την νίκη".

Τέλος, όσον αφορά την παραμονή του Βεζένκοφ τόνισε: "Στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα όσον αφορά το θέμα του".

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - ΠΑΟΚ 76-77

Βεζένκοφ: "Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου στο Παλέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK