Μένει στο "Ζηρίνειο" η Κηφισιά, δεν προχώρησε το σχέδιο για τη Χαλκίδα

Η Κηφισιά δεν αλλάζει έδρα, το σχέδιο της μετακίνησης στη Χαλκίδα δεν προχώρησε για ένα και μόνο λόγο.

Μένει στο "Ζηρίνειο" η Κηφισιά, δεν προχώρησε το σχέδιο για τη Χαλκίδα
Κηφισιά μπάσκετ

Η Κηφισιά θα παραμείνει στο φυσικό χώρο της! Η εξεύρεση πόρων άλλαξε τη στρατηγική της διοίκησης και το "Ζηρίνειο" θα είναι και τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Basket League, η έδρα της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η Κηφισιά ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε μετακόμιση και να παίξει για ένα χρόνο στη Χαλκίδα, η οποία από την πρώτη στιγμή έδειξε διάθεση να "επενδύσει" με κάθε τρόπο σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Όπως δηλαδή είχε συμβεί προσφάτως με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Αιτία ήταν η αδυναμία στήριξης από την τοπική κοινωνία, τόσο σε επίπεδο προσέλευσης στο γήπεδο όσο και οικονομικής ενίσχυσης.

Την ύστατη ώρα όμως και μετά από συζητήσεις με το Δήμο, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ " η προσπάθεια απέδωσε και ο δήμαρχος εξασφάλισε στην ομάδα μια οικονομική βάση που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την καινούρια αγωνιστική περίοδο".

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες την Κηφισιά περιμένουν από τους "ντόπιους" φιλάθλους " να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και τη μαζική προσέλευση στους αγώνες της στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1".

News 24/7

24MEDIA NETWORK