Αγγελόπουλοι: "Θέλουμε ο Ολυμπιακός να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα"

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν φανερά ευχαριστημένοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποκαλύπτοντας πως στόχος τους είναι οι "ερυθρόλευκοι" να γίνουν η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα.

Αγγελόπουλοι: "Θέλουμε ο Ολυμπιακός να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον τρίτο τελικό του Παναθηναϊκού με 93-74 και κατέκτησε το πρωτάθλημα, ύστερα από 3 χρόνια. Οι ιδιοκτήτες των "ερυθρολεύκων", Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν φανερά ευτυχισμένοι με το επίτευγμα της ομάδας τους, τονίζοντας πως μεγάλος στόχος είναι ο Ολυμπιακός να γίνει η πιο επιτυχημένη στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού:

"Είναι από τις πιο πετυχημένες χρονιές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Χάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας, αποκλείσαμε στα ημιτελικά ένα μεγαθήριο, ενώ κερδίσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας με 3-0 τους τελικούς. Η ημέρα είναι σημαδιακή λόγω της επετείου του '87. Σήμερα σ' αυτό το στάδιο γράψαμε κι εμείς ιστορία".

Όσον αφορά τους στόχους τους για τον Ολυμπιακό: "Θέλουμε να γίνει η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα. Επιτέλους, θα ακούσουμε τον δικό μας Κιάμο (σ.σ. τον Πέτγουεϊ) να τραγουδάει".

Για το ποιο ήταν το κομβικό σημείο στη σειρά: "Νομίζω κομβικό σημείο ήταν στον πρώτο τελικό όταν κάναμε ένα σερί 18-0. Σίγουρα η ομάδα που δεν έχει πλεονέκτημα μπορεί να σου κάνει το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι. Υπήρχε όμως μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων".

Για το θέμα με την ανανέωση συμβολαίου του Σλούκα: "Με τον Σλούκα βγήκαμε αγκαλιά. Θα κάνουμε συνάντηση με τον κόουτς την επόμενη εβδομάδα".

Video του Contra.gr από τα αποδυτήρια

Διαβάστε ακόμα:

Τελικοί 2015: Το VIDEO με το "μπουγέλωμα" του Σπανούλη στους Αγγελόπουλους

Τελικοί 2015: Η απονομή στον Ολυμπιακό

Σπανούλης: "Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Σφαιρόπουλος πρέπει να μείνει"

O Σπανούλης σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τα παιδιά του

Τελικοί 2015: Το φινάλε του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες

Σλούκας: "Ελπίζω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Τελικοί 2015: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 93-74

Τελικοί 2015: Πριμ 100.000 ευρώ από τους Αγγελόπουλους

News 24/7

24MEDIA NETWORK