Ανακοίνωσε Μαραγκό ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου φόργουορντ/σέντερ, Πάρη Μαραγκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των "ερυθρόλευκων".

Ανακοίνωσε Μαραγκό ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Πάρης Μαραγκός. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους". Ο 22χρονος άσος θα έχει βοηθητικό ρόλο στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Πάρη Μαραγκό. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τέσσερα χρόνια.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Hμ. Γεν.: 19/01/1994


Τοπ. Γεν.: Μαρούσι


Ύψος: 2.06


Πρ. Ομάδες: Παναθηναϊκός (2010-2012), George Washington (2012-2014), American (2014-2016). 



Ο Πάρης Μαραγκός μίλησε στο www.olympiacosbc.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

"Γύρισα από τις ΗΠΑ έχοντας στο μυαλό μου το να αρχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου έχει δοθεί", είπε αρχικά το νέο μέλος των πρωταθλητών Ελλάδος για να συνεχίσει λέγοντας πως περιμένει να μάθει πολλά από Σπανούλη και Πρίντεζη.

"Είμαι 100% σίγουρος πως θα μάθω πάρα πολλά πράγματα, ειδικά από τον Πρίντεζη που παίζουμε και στην ίδια θέση. Όσο για τον Σπανούλη, τι να πω εγώ, πρόκειται για τον απόλυτο ηγέτη. Είμαι ευτυχισμένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να κερδίσω όσα περισσότερα γίνεται χρόνο με τον καιρό και να μάθω πολλά από τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK