Απασφάλισε ο Σφαιρόπουλος: "Σε όποιον αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε"

Μία ερώτηση για την παραγωγικότητα του Ολυμπιακού εξόργισε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο οποίος απάντησε με ατάκες - φωτιά. Ιδού τι δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Απασφάλισε ο Σφαιρόπουλος: "Σε όποιον αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε"
sferopoulos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το (υποχρεωτικό) flash interview του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην Cosmote TV εξελίχθηκε... επεισοδιακά. Διότι ο κόουτς του Ολυμπιακού εκνευρίστηκε από ερώτηση που του έγινε για την απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια σε συνδυασμό με τη χαμηλή παραγωγικότητα.

Έδειξε μάλιστα αυτόν τον εκνευρισμό αποκρινόμενος πως " ποια αποτελέσματα και ποια εικόνα, δεν καταλαβαίνω την ερώτηση", επιχειρώντας ακολούθως να δικαιολογήσει στο ίδιο έντονο την... απορία του. " Κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα; Ένα ματς χάσαμε, αυτό από τον Παναθηναϊκό, το οποίο πρέπει να ξεπεράσουμε. Μην ξεχνάτε πως είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Προκριθήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ας μην τα μηδενίζουμε όλα" .

Ο δημοσιογράφος του καναλιού Άρης Μπάρκας ανταπάντησε ότι " δεν τα μηδενίζουμε όλα", για να λάβει ξανά το λόγο ο Σφαιρόπουλος και να προσθέσει: " Μου λέτε όμως για τ' αποτελέσματα και τις εμφανίσεις. Η ομάδα κέρδιζε, δεν κέρδιζε; Προτιμάω εγώ η ομάδα να κερδίζει κι ας βάζει 50 πόντους. Σ' όποιον αρέσει αυτό το μπάσκετ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK