Εκτός ο Λοτζέσκι, μέσα ο Μιλουτίνοφ

Δίχως τον Ματ Λοτζέσκι που θα προφυλαχτεί θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο φιλικό της Κυριακής (27/9) στη Κροατία, αλλά θα έχει στη δωδεκάδα του για πρώτη φορά τον Μιλουτίνοφ.

Εκτός ο Λοτζέσκι, μέσα ο Μιλουτίνοφ
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζεσκι δεν συμμετείχε στη προπόνηση του Σαββάτου (26/9) στο Ζαντάρ, λόγω του σφιξιματος που ένιωσε στη μέση στο φιλικό με την Μπάγερν Μονάχου (δέχτηκε χτύπημα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης) και δεν θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό της Κυριακής (27/9) για προληπτικούς λόγους.

Όμως, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, ο Σέρβος διεθνής σέντερ, Νικολα Μιλουτινοφ θα βρεθεί για πρώτη φορά στη δωδεκάδα των Πρωταθλητών Ελλάδας, όντας έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ντάνιελ Χάκετ, προπονούνται μαζί με την ομάδα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστούν ούτε στο φιλικό της Κυριακής (27/9) επί κροατικού εδάφους. Το προπονητικό-τιμ τους ξεκουράζει ενόψει της συνέχειας, καθώς και οι τρεις παίκτες είχαν μπόλικα λεπτά συμμετοχής στο περασμένο Eurobasket.

News 24/7

24MEDIA NETWORK