Επιστροφή Γιανγκ μετά από εννιά μήνες!

Ο Πάτρικ Γιανγκ συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από εννιά μήνες σε διπλό στην προπόνηση του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε τη χαρά του.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η μέρα για τον Ολυμπιακό και το Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο σέντερ της ομάδας, Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο εξαιτίας τραυματισμού, συμμετείχε στο προπονητικό διπλό!

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός έπαιξε σε πέντε εναντίον πέντε μετά από εννιά μήνες και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

"Έπαιξα πέντε εναντίον πέντε για πρώτη φορά μετά από εννιά μήνες. Ακόμη δεν είμαι στο επίπεδο που θέλω, αλλά αυτό που έγινε σήμερα συνιστά μεγάλη πρόοδο", έγραψε στο twitter του ο 24χρονος άσος.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!