Ευχάριστα νέα: "Καθαρή" η μαγνητική του Πρίντεζη!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό από τις εξετάσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς η μαγνητική στον χιαστό του Έλληνα άσου ήταν "καθαρή".

Ευχάριστα νέα: "Καθαρή" η μαγνητική του Πρίντεζη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Καθαρή" η μαγνητική στον χιαστό του Γιώργου Πρίντεζη επαναφέροντας το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού!

Ο Έλληνας φόργουρντ έκανε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12) με τις εξετάσεις να δείχνουν μεν ένα οίδημα, αλλά την μαγνητική στον χιαστό να είναι "καθαρή".

"Καλά μαντάτα για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ακέραιοι οι χιαστοί του, καθαρός ο μηνίσκος. Υπάρχει ένα οίδημα, θα τον κρατήσει λιγες μέρες εκτός. Οι εξετάσεις συνεχίζονται και στον αστράγαλο", είπε στον Sport24 Radio 103.3 o Παντελής Διαμαντόπουλος.

Λίγο μετά την αποκάλυψη στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση-επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπιακού που ανέφερε: "Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και διάταση του έξω πλαγίου συνδέσμου. Η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται για διάστημα 10 έως 15 ημερών".

Ευχάριστα νέα: "Καθαρή" η μαγνητική του Πρίντεζη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK