Φόβοι για ακόμη μεγαλύτερη ζημιά του Χάκετ

Σε σειρά εξετάσεων θα υποβληθεί μέσα στην μέρα (13/12) ο Ντάνιελ Χάκετ, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί πιο σοβαρό τραυματισμό από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Sport24 Radio 103.3, o Ντάνιελ Χάκετ αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε νέες εξετάσεις στο τραυματισμένο του πόδι, αφού υπάρχουν φόβοι ότι ενδέχεται τελικά να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά από ότι φάνηκε στην αρχή.  Το απόγευμα (13/12) θα έχει τα αποτελέσματα των εξετάσεων το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι με βάση την αρχική εκτίμηση ο Ιταλός γκαρντ αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει αρχικά ότι θα καλύψει το κενό του εκ των έσω. Αν ωστόσο τελικά αλλάξουν τα δεδομένα σχετικά με το διάστημα της απουσίας του, τότε ενδέχεται να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης των "ερυθρόλευκων".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!