Για ακόμη 3 χρόνια ο Μάντζαρης στον Ολυμπιακό!

Έδωσαν τα χέρια Μάντζαρης - Αγγελόπουλοι και ο 27χρονος γκαρντ παραμένει "ερυθρόλευκος" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για ακόμη 3 χρόνια ο Μάντζαρης στον Ολυμπιακό!

Δύο μέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ του Γιώργου Πρίντεζη και του Ολυμπιακού, ήρθε η ώρα του Βαγγέλη Μάντζαρη να πράξει το ίδιο, δίνοντας τα χέρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Arcadia στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συνεχίσει έτσι να φορά τα ερυθρόλευκα, τουλάχιστον μέχρι τα 30 χρόνια του, αφού η νέα συμφωνία προβλέπει τριετή συνεργασία.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάντζαρης είχε -σύμφωνα με πληροφορίες- εξαιρετική οικονομικά πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται πως το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα άκουσε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να παραμείνει στο λιμάνι.

Για ακόμη 3 χρόνια ο Μάντζαρης στον Ολυμπιακό!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως η συνάντηση των δύο πλευρών δεν είχε μεγάλη διάρκεια και η μεταξύ τους συμφωνία επιτεύχθηκε σχετικά γρήγορα.

Αποχωρώντας από τη συνάντηση, συνοδευόμενος από τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε στον κόσμο που τον περίμενε: "Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω. Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν".

Για το εάν ήταν πιο δύσκολη αυτή η ανανέωση: "Ήταν πιο δύσκολο γιατί τώρα δεν είχα συμβόλαιο".

Για το "κλειδί" της συμφωνίας: "Μέτρησε η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK