Γουάιτ: Ο Μπος και ο Ολυμπιακός

Πώς ο Κρις Μπος μπορεί να επηρεάσει τη συμμετοχή του Οκάρο Γουάιτ στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ; Και τι ακριβώς περιμένει ο Ολυμπιακός;

Γουάιτ: Ο Μπος και ο Ολυμπιακός

Ο Όκαρο Γουάιτ ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήθελε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Ενδιέφερε και τον Παναθηναϊκό, αλλά οι "πράσινοι" απέδειξαν πως ήταν ευέλικτοι και ουσιαστικά ενδιαφέρονταν για παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποκάλυψε πως ήταν μοναδικός φόργουορντ που τον έπειθε εφέτος. Ο πρώην παίκτης του Άρη βλέποντας πόσο πολύ έχει ανοίξει το σάλαρι καπ και κυνηγώντας το απόλυτο μπασκετικό όνειρο, απέρριψε τον Ολυμπιακό, δεν συνέχισε να συζητά με τον Παναθηναϊκό οπότε σε λίγες ημέρες θα μπει στην προετοιμασία των Χιτ γνωρίζοντας όμως κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Από τους τρεις που περισσεύουν στο ρόστερ είναι αυτός που θεωρείται ο πλέον αναλώσιμος (οι Χιτ θέλουν να δουν τον Στέφαν Γιάνκοβιτς να εξελίσσεται) αλλά έχει έναν αστερίσκο: την πορεία της υγείας του Κρις Μπος. Οι Χιτ περιμένουν να δουν πόσο έτοιμος πραγματικά είναι ο ηγέτης τους και αν τελικά θα τον έχουν φέτος.

Ο Γουάιτ αγωνιστικά έχει στοιχεία που μοιάζουν με αυτά του Μπος, καμία σχέση σε αξία, οπότε ο ατζέντης του πιστεύει-ελπίζει πως αξίζει να περιμένει ο πελάτης του ως τις αρχές Ιανουαρίου, οπότε θα φανεί αν οι Χιτ θα τον καλέσουν για 10ήμερο συμβόλαιο.

Η πόρτα του Ολυμπιακού παραμένει μερικώς ανοικτή μεν ανάλογα με την εξέλιξη της σεζόν δε. Ιδιαίτερα στις αρχές του 2017, υπολογίζεται πως αν ο Γιανγκ είναι όπως αναμένεται στο 100% ίσως τεθεί θέμα για μία αλλαγή ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις ανάγκες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καθιστά σαφές πως ο Γουάιτ αποτελεί την μοναδική λύση που πιστεύει πως ταιριάζει στον νέο Ολυμπιακό οπότε, το ραντεβού μπορεί να ανανεωθεί κάποια στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK