Μέχρι την Αυστραλία θα φτάσει ο Ολυμπιακός!

Πότε και γιατί ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη χώρα των καγκουρό, ποιον θα... εκπροσωπήσει και ποια ομάδα θα τον συνοδεύσει...

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά στην Αυστραλία, και πιο συγκεκριμένα στη Μελβούρνη, αναμένεται να βρεθεί τον Αύγουστο του 2018 σύμφωνα με δημοσίευμα του δικτύου Fox Sports ο Ολυμπιακός προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά!

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της αυστραλιανής ιστοσελίδας, υπάρχουν εδώ και καιρό επαφές μεταξύ της εγχώριας λίγκας NBL και της Ευρωλίγκας προκειμένου να υπάρξει μια συνεργασία.

Στο πλαίσια αυτής, ο Ολυμπιακός μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ λέγεται ότι θα εκπροσωπήσουν την Ευρωλίγκα στο πρώτο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη.

Θυμίζουμε ότι στη Μελβούρνη, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αυστραλίας ζουν πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες ή ομογενείς.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Τζέρεμι Λέλιγκερ, Τζένεραλ Μάνατζερ της λίγκας NBL όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες απάντησε πως " δεν μπορώ να τις επιβεβαιώσω αλλά σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις προκειμένου να φιλοξενηθεί ένα διεθνές τουρνουά στην Αυστραλία συμπεριλαμβανομένων ομάδων από διαφορετικές χώρες και λίγκες" και πως "ελπίζουμε οι ομάδες της Ευρωλίγκα να συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά".

Κατέληξε, δε, λέγοντας πως " δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα παρά μόνο ότι οι συζητήσεις βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση και απομένει να γίνει γνωστό ποιες λίγκες θα εκπροσωπηθούν και με ποιες ομάδες" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK