Και επίσημα Τόμπσον στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόλις Τόμπσον για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Αμερικανός είναι 26 ετών και έχει συμμετοχές στο NBA με τους 76ers και τους Pelicans.

Και επίσημα Τόμπσον στον Ολυμπιακό

O γκαρντ/φόργουορντ, Χόλις Τόμπσον ανακοινώθηκε επίσημα από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ με τον παίκτη να δηλώνει ανυπόμονος να παίξει για τον Ολυμπιακό, να σκοράρει και να δώσει χαρές στους φίλους της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Κιθ Χόλις Τόμπσον.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα φοράει την φανέλα των Πειραιωτών για έναν χρόνο.

Το who is who

Ημ. Γεν: 03/04/1991

Toπ. Γεν: Pasadena, California (ΗΠΑ)

Ύψος: 2.03

Πρ. Ομάδες: Georgetown (2009-2012), Tulsa 66ers (2012-2013), Philadelphia 76ers (2013-2017), Austin Spurs (2017), New Orleans Pelicans (2017).

Τόμπσον: “Ανυπομονώ…”

Ο Κιθ Χόλις Τόμπσον θα είναι κάτοικος Πειραιά τη νέα σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε πως δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στο olympiacosbc.gr από τη Φιλαδέλφια από όπου και βρίσκεται και δήλωσε πως περιμένει με μεγάλη αγωνία να γίνει ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει η νέα σεζόν. “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την προοπτική που έχω μπροστά μου. Δεν το περίμενα πως θα ερχόταν μια τέτοια πρόταση για εμένα και ειλικρινά μετράω αντίστροφα για να βρεθώ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει και μάθει τα καλύτερα για την ομάδα και τη χώρα, οπότε δεν βλέπω την ώρα να μπω στο αεροπλάνο και να βρεθώ στην Ελλάδα για το ξεκίνημα της νέας σεζόν”.

Όσο για το πως… συστήσει τον εαυτό του στον κόσμο του Θρύλου, ο Τόμπσον ήταν ξεκάθαρος. “Παίζω και γκαρντ και φόργουορντ και αυτό που μου αρέσει να κάνω, είναι να σκοράρω. Θα προσπαθήσω να σκοράρω αρκετά να δώσω χαρές στους φιλάθλους μας”.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τόμσον αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Philadelphia 76ers και New Orleans Pelicans, έχοντας 5.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο. Η έλευσή του σημαίνει αυτόματα ότι συμπληρώθηκε η εξάδα των ξένων στον Ολυμπιακό, που περιλαμβάνει ακόμα τους Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κιμ Τιλι, Νικόλα Μιλουτίνοφ και Τζαμάλ ΜαΚλίν".

(AP Photo/David Zalubowski)

News 24/7

24MEDIA NETWORK