Και Μάντζαρης και Ρόμπερτς!

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να χαμογελά στην αυγή του 2018. Ο Ελληνας κόουτς του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του στον αγώνα με τη Μιλάνο δύο παίκτες που έλειψαν.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μείον ένα στα προβλήματα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του πρώτου αγώνα για το 2018 την Παρασκευή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο αφού ο Βαγγέλης Μάντζαρης τέθηκε στη διάθεση του προπονητή των ερυθρόλευκων.

Ο Μάντζαρης είχε τραυματιστεί πριν δύο εβδομάδες (διάστρεμμα) και έχασε τον εκτός έδρας αγώνα της Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις αλλά και αυτόν με τον Πανιώνιο για την Α1.

Μετά όμως από θεραπείες κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό και συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση των ερυθρόλευκων.

Το παρόν στον αγώνα με την ιταλική ομάδα αναμένεται να δώσει και ο Μπράιαν Ρόμπερτς ο οποίος λόγω μυϊκού σπασμού έπαιξε μόλις 5 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο.

Όσο για τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοβ, η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη αφού και στην προπόνηση της Τρίτης θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι εκτός παραμένουν οι Τιλί, Αγραβάνης και Αρσενόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK