Κατευθείαν στο Ζαντάρ οι Σπανούλης - Πρίντεζης

Κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού εντάχθηκαν τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ματ Λοτζέσκι. Αντίθετα οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ θα ενσωματωθούν την Πέμπτη στο Ζαντάρ.

Κατευθείαν στο Ζαντάρ οι Σπανούλης - Πρίντεζης

Περισσότερες επιλογές έχει πλέον στη διάθεσή του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την επιστροφή των Βαγγέλη Μάντζαρη και Ματ Λοτζέσκι. Οι δύο παίκτες, που έλειπαν στο Ευρωμπάσκετ, μπήκαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και σιγά-σιγά θα ενταχθούν στο σύνολο.

Αντίθετα με τον 25χρονο πλέι μέικερ οι δύο έτεροι διεθνείς Έλληνες του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης, έχουν έξτρα άδεια, αφού έπαιξαν πολύ περισσότερο από τον συμπαίκτη τους στη διοργάνωση. Οι δυο τους θα ενσωματωθούν στο Ζαντάρ, μαζί με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που είχε υποχρεώσεις μέχρι την τελευταία ημέρα.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μαρμαρινός μιλώντας για την προετοιμασία ανέφερε: " Ο βασικός στόχος της προετοιμασίας ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία της ομάδας και να πάρουν παραστάσεις οι νεαροί μας παίκτες. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά έχοντας προσήλωση στο 100%.

Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα σ’ όλα της τα φιλικά έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο πάνω στις αρχές του παιχνιδιού μας και μπορεί να μην μετράνε τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά οι νίκες απέναντι στη Λιμόζ και τη Γαλατασαράι είναι κάτι.

Τώρα επιστρέφουν και οι διεθνείς μας και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί στο λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Με τους διεθνείς που ήταν και πέρσι στην ομάδα δεν θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά έχουμε και δυο νέα παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα. Η ομάδα μας ετοιμάζεται για μαραθώνιο και πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ως το τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK