Κι όμως ο Σλούκας ήταν στην Αθήνα: Αποκλειστικό Contra.gr

Το Contra.gr αποκαλύπτει πως ο Κώστας Σλούκας ήταν το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα! Επέστρεψε μαζί με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη, την ημέρα που ματαίωσε το προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Όλο το ρεπορτάζ για το σκληρό πόκερ των τελευταίων ημερών.

Το προγραμματισμένο ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε με τους ερυθρόλευκους να διοχετεύουν στον Tύπο την απορία τους για τον λόγο της αναβολής…

Λογικό, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο και έχουν φτάσει στο κρίσιμο στάδιο των οικονομικών ζητημάτων. Είναι επίσης λογικό η διοίκηση των ερυθρόλευκων να νιώθει άβολα, αφού μια υπόθεση που θεωρητικά μπορούσε να κλείσει γρήγορα και εύκολα δεν έκλεισε. Και η καθυστέρηση ενδεχόμενα δεν είναι καλός οιωνός.

Κι όμως ήταν στην Αθήνα

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το πρωί της Τρίτης ο Σλούκας ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Και όχι στη Θεσσαλονίκη όπως έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού μέσω του αντιπροσώπου του. Μάλιστα, επέστρεψε με μεσημεριανή πτήση στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον ατζέντη του Παναγιώτη Καπάζογλου ο οποίος λίγη ώρα αργότερα πήγε στα γραφεία του Άρη για να κλείσει τη μεταγραφή του Θοδωρή Ζάρρα από τη Δράμα!

Κανείς φυσικά δεν απαγορεύει σε ένα παίκτη να πάει όπου θέλει και όποτε θέλει. Ενδεχόμενα και για προσωπικούς λόγους που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να περίμενε κάπου την εξέλιξη της συνάντησης του ατζέντη του ή τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αφού όλα αυτά δεν κατέληξαν σε αίσιο τέλος έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να εμφανιστεί. Σε αρκετές περιπτώσεις οι παίκτες, αλλά και οι διοικήσεις, θέλουν να συναντιούνται μόνο όταν πρόκειται να επισημοποιήσουν μια συμφωνία και όχι νωρίτερα…Για να μην υπάρξουν τριβές μεταξύ τους που θα διαφοροποιήσουν και τις μελλοντικές σχέσεις τους. Για αυτό άλλωστε πληρώνονται οι μάνατζερ των παικτών…

Ενδέχεται πάντως το ταξίδι του σε μια καθοριστική στιγμή της καριέρας του να είχε σχέση και με το μπάσκετ! Διότι εκτός του Ολυμπιακού υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι όπως έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Σκληρό πόκερ

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε μια σκληρή παρτίδα πόκερ κυρίως από την πλευρά του παίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι μάλλον ξεκάθαρος. Προτείνει τριετή συμφωνία με ποσό που δεν διαταράσσει τις οικονομικές ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Με απλά λόγια: Ο Σλούκας δεν μπορεί να πάρει περισσότερα από τον Πρίντεζη και το πλαφόν του είναι περίπου στα λεφτά (λίγο πάνω πιθανώς) που παίρνει ο Μάντζαρης.

Μόνο που ο Σλούκας ζητάει δύο χρόνια συμβόλαιο και στα οικονομικά υπάρχει ακόμη μεγάλη διαφορά. Λογικό αφού η "φανερή" πρόταση που έχει είναι από τον Παναθηναϊκό: 4 εκατομμύρια για 4 χρόνια και μάλιστα με κλειστό συμβόλαιο. Εδώ πάμε στο… πόκερ. Η πρόταση του ΠΑΟ μπορεί να είναι απλά... ζεύγη. Κανείς δεν ξέρει αν ο Σλούκας θέλει να γίνει ο... Σπανούλης του 2015 ή δεν θέλει να μπλέξει σε μια περιπέτεια… Αλλά ενδεχόμενα στα κρυφά φύλλα να κρύβονται δύο προτάσεις από τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ισόποσες ή καλύτερες με αυτή του Παναθηναϊκού.

Οπότε η παραμονή στον Ολυμπιακό δεν είναι μονόδρομος...Το αντίθετο μάλλον. Αλλά σε μια καλή παρτίδα πόκερ για να μάθουμε τον νικητή κάποιος πρέπει να πει ‘’τα ρέστα μου’’!

Διαβάστε ακόμη:

Όχι του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Πόσο αξίζει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός

Στο κόλπο και η ΤΣΣΚΑ για Σλούκα

Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού σε Σλούκα

Ζήτησε 900.000 το χρόνο ο μάνατζερ του Σλούκα

Μίσκο Ραζνατοβιτς: Ο άνθρωπος που "ελέγχει" το μπάσκετ