Κούνησε μαντήλι ο Παπαπέτρου...

Mετά από πέντε χρόνια καριέρας στον Ολυμπιακό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αλλάξει μπασκετική στέγη. Οι λόγοι που τον οδήγησαν να αρνηθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" για ανανέωση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου το πήρε απόφαση και δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Ο 24χρονος φόργουορντ ζύγισε τα πράγματα τις τελευταίες 48 ώρες (μετά τη συνάντησή του δηλαδή με τους αδελφούς Αγγελόπουλους) και κατέληξε ότι θα ήταν καλύτερο για την καριέρα του να βρει άλλη μπασκετική στέγη.

Το ποια θα είναι αυτή θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως ο Παπαπέτρου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στον Ολυμπιακό δεν θα είχε το χρόνο που επιθυμούσε σε μία μάλιστα κομβική για την καριέρα κάθε παίκτη ηλικία.

Εννοείται ότι τον πρώην, πια, φόργουορντ του Ολυμπιακού, τον διεκδικεί ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και περιμένει στο ακουστικό του.

Ο Παπαπέτρου, κοντολογίς, γίνεται ο Σλούκας του 2018 απορρίποντας την προσφορά του Ολυμπιακού για να ενισχύσει το δικό του ρόλο.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!