Κρίστμας: "Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Στην αποκάλυψη ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό προέβη ο Ντιόντε Κρίστμας σε δηλώσεις που έκανε σε αμερικανική ιστοσελίδα.

Κρίστμας: "Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Εξάλλου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, ενώ τόνισε ότι εκτός από τους "ερυθρόλευκους" ενδιαφέρονται επίσης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σιένα.

"Οι Σέλτικς προσπαθούν να με πείσουν ώστε να τους ακολουθήσω στο δικό τους καμπ στην Βοστώνη, αλλά έχω ορισμένες καλές προτάσεις από την Ευρώπη, οι οποίες μου προσφέρουν πολλά χρήματα, οπότε μου είναι δύσκολο το να αρνηθώ σε αυτές τις ομάδες", τόνισε αρχικά ο Αμερικανός που πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν με τον ΑΓΟΡ.

Και προσέθεσε: "Κι είναι σπουδαίες ομάδες όπως η Σιένα, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.Αυτές είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και μου προσφέρουν πολλά χρήματα, οπότε φυσικά και θα συνεχίσω να κυνηγάω το όνειρο μου να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά θα πρέπει να έχω κάποιες εγγυήσεις ώστε να έρθω στο προπονητικό καμπ".

Έπειτα ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς: "Θα είναι πολύ ωραίο να έρθω στη Βοστόνη. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι αν έρθω στο προπονητικό καμπ και κάνω αυτό που μπορώ θα καταφέρω στο τέλος να κερδίσω θέση στο ρόστερ".

Τέλος επεσήμανε: "Αν μου εγγυηθούν για έναν χρόνο (473.604 minimum)" θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα. Δεν ξέρω, όμως πως είναι τα πράγματα στην Βοστόνη τώρα. Ξέρω ότι μιλάνε με τον ατζέντη μου κάθε μέρα και ελπίζω τα πράγματα να προχωρήσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK