Μάντζαρης: "Πέρασα περίοδο ντεφορμαρίσματος"

Ο MVP της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ, Βαγγέλης Μάντζαρης παραδέχθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ πως πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και αποθέωσε τους συμπαίκτες, τον προπονητή του και τον κόσμο στο ΣΕΦ.

Μάντζαρης: "Πέρασα περίοδο ντεφορμαρίσματος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ

"Αντιμετωπίσαμε το σημερινό ματς σαν τελικό. Όλα τα ματς είναι τελικοί από εδώ και πέρα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε οξυγόνο και μία παράταση ζωής. Έπρεπε να πάρουμε και τη διαφορά, και το καταφέραμε. Αν χάναμε δεν υπήρχε αύριο. Σήμερα λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, πως όταν είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο παίζουμε πολύ καλά. Αντιδράσαμε. Αυτό έχει σημασία. Βιώναμε μεγάλη πίεση, δε κοιμόμαστε τα βράδια, θέλουμε να νικάμε πάντα και παντού"

Για τα επόμενα κρίσιμα ματς: "Οι τελευταίες αγωνιστικές είναι τελικοί. Πάμε να κάνουμε το απόλυτο και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν είχαμε καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Παίζαμε καλά στις προπονήσεις, δουλεύαμε πολύ, όμως δε μας έβγαινε τίποτα στο παρκέ. Παίζαμε άσχημα και αυτό μας κόστισε. Παρόλα αυτά, έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Με δύο νίκες περνάμε στην επόμενη φάση και αυτό έχει σημασία. Θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Το ματς με την Χίμκι είναι ακόμα ένας τελικός. Πρέπει να το πάρουμε. Έχουμε και ένα δύσκολο ματς με τον Άρη, που έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια, κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του με τη στήριξη του κόσμου του. Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε και εκεί για τη νίκη που σημαίνει πολλά για εμάς."

Για το πρόσφατο ντεφορμάρισμά του: "Πέρασα μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα ο κόοουτς και οι συμπαίκτες μου. Δε με νοιάζει να παίζω εγώ καλά, θέλω να νικάει η ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτή τη πίεση, σε αυτό το επίπεδο είναι φυσιολογικό να ζεις με προβλήματα. Πρέπει να μάθεις να τα ξεπερνάς όμως. Θα υπάρχουν σίγουρα και κάμψεις και άσχημες εμφανίσεις, όμως αυτό είναι λογικό. Έχουμε μάθει ως ομάδα να ζούμε με αυτό, και να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα και όλες τις δυσκολίες. Γινόμαστε πιο δυνατοί και προχωράμε μαζί.

Για τον κόσμο: "Με το που πάτησα στο παρκέ, κατάλαβα πως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θερμή. Ο κόσμος ήταν μαζί μας από την αρχή μέχρι το τέλος, μας έδωσε ώθησε και μας βοήθησε να κερδίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ: Ορθάνοιχτος ο δρόμος για την πρόκριση του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός - Ρεάλ 99-84

News 24/7

24MEDIA NETWORK