Με αγωγή κατά του Γιαννακόπουλου αρχίζει η χρονιά

Άλλη μια δικαστική μάχη των αδερφών Αγγελόπουλων με το "αφεντικό" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την περιβόητη διαφήμιση σε τηλεοπτικό σταθμό κατά τη διάρκεια των τελικών.

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τους τελικούς του προηγούμενου πρωταθλήματος και μεσολαβεί μόλις ένας για την έναρξη του νέου. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Ολυμπιακός γύρισε το χρόνο πίσω και, αφού το νομικό τμήμα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες συμπληρώνοντας το φάκελο, κινήθηκε κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το σποτ που είχε παίξει στον αέρα του ΣΚΑΪ πριν από τον τέταρτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν επισήμως για την " κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμηση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος , και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:

Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ".

Συμπλήρωσαν μάλιστα ότι " το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK