Νέα εξέλιξη: Χειρότερα από ότι νόμιζαν ο Χάκετ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν αποκλείεται να χάσει και ολόκληρη τη σεζόν με τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι κόντρα στην Ούνιξ.

Νέα εξέλιξη: Χειρότερα από ότι νόμιζαν ο Χάκετ!

Σύμφωνα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Sport24 Radio 103,3 o Χάκετ πιθανότατα θα μείνει μακριά από τα παρκέ για διάστημα που ενδέχεται να ξεπεράσει τους πέντε, ίσως και να φτάσει τους έξι μήνες, καθώς ο τένοντας στο πόδι του φαίνεται να έχει αποκολληθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός θα χάσει το μεγαλύτερο υπόλοιπο της σεζόν 2016-2017. Στο λιμάνι έχουν ήδη ξεκινήσει να "σαρώνουν" την αγορά, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να καλείται να πάρει την καλύτερη απόφαση.

Οι καλοί κοντοί βέβαια αυτήν την εποχή είναι δυσεύρετοι, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του για να βρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η απώλεια του Χάκετ είναι γεγονός που δοκιμάζει το αγωνιστικό πλάνο των πρωταθλητών σε πολλά επίπεδα.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικεφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα και για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του συνίσταται χειρουργική αντιμετώπιση η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK