Ντάνστον: "Όχι ως 2-0, αλλά ως 0-2"

Ο Μπράιαντ Ντάνστον υπενθύμισε μέσω του προσωπικού του blog πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και ξεκαθάρισε πως κάθε παιχνίδι σε μια σειρά τελικών είναι εντελώς ξεχωριστή ιστορία.

Ντάνστον: "Όχι ως 2-0, αλλά ως 0-2"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ο Μπράιαντ Ντάνστον στο esake.gr:

Όχι ως 2-0, αλλά ως 0-2…

"Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από καιρό τα λέμε ξανά και να ξέρετε πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Βλέπετε, η επικοινωνία μαζί σας λειτουργεί ως αγχολυτικό, ξεφεύγω για λίγη ώρα από τα καθαρά μπασκετικά όταν έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας.

Βρισκόμαστε μπροστά με 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστέψτε με, άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουμε τη σειρά από εδώ και μπρος, αρχής γενομένης από το τρίτο παιχνίδι την Κυριακή, σαν να είμαστε πίσω με 0-2 και όχι σαν να προηγούμαστε 2-0. Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες και δεν έχει κριθεί το παραμικρό.

Το κάθε παιχνίδι σε μια σειρά τελικών είναι εντελώς διαφορετική ιστορία και μπορεί ένα καλό ή ένα κακό ματς αντίστοιχα, να σου αλλάξει εντελώς την ψυχολογία. Οπότε κανείς δεν ξέρει.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά την Κυριακή. Οτιδήποτε λιγότερο θα αποτελέσει καταστροφή. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και όποιος πιστέψει πως η σειρά έχει τελειώσει, κατά τη γνώμη μου, κάνει φοβερό λάθος.

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Θέλω μόνο να ζητήσω κάτι από τους φιλάθλους μας. Θέλω την Κυριακή να μας ενισχύουν μόνο με τη φωνή τους και το χειροκρότημα τους. Τίποτα άλλο. Μόνο φωνή και χειροκρότημα. Αυτό είναι που θέλουμε οι παίκτες. Τίποτα άλλο.

Σας χαιρετώ

Μπράιαντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK