Ντάρντεν: "Τώρα την Ευρωλίγκα που μου λείπει"

O Τρεμέλ Ντάρντεν, με μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου κι έθεσε ως επόμενο στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν είχε καταλυτική παρουσία στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τον τίτλο ύστερα από 3 χρόνια. Ο 34χρονος Αμερικανός είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.

Μετά το πρωτάθλημα με τους "ερυθρόλευκους", ο Ντάρντεν έγραψε στο Facebook ένα μήνυμα προς το Θεό και έθεσε επόμενο στόχο την Ευρωλίγκα.

"Δεν θα τα καταφέρναμε ποτέ χωρίς Εσένα. Σε ευχαριστώ, Κύριε Ιησού Χριστέ, που μου έδωσε την ευκαιρία να ολοκληρώσω την ενδέκατη σεζόν μου σαν επαγγελματίας με την κατάκτηση του πέμπτου πρωταθλήματος στην καριέρα μου. Με την ευλογία σου ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο και γνωρίσαμε διαφορετικές κουλτούρες, με την ελπίδα να επηρεάσαμε αυτούς με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή ώστε να έρθουν πιο κοντά σε Σένα, πράγμα που είναι και η αποστολή μου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέλος πρωταθλητριών ομάδων σε Βέλγιο, Αυστραλία, Γαλλία, Ισπανία και τώρα στην Ελλάδα. Θεού θέλοντος, θα έχω κι άλλα χρόνια μπροστά μου για να σε τιμώ μέσα στο γήπεδο κι ελπίζω να κατακτήσω τον τίτλο της Ευρωλίγκας που μου λείπει. Πάντα είμαι ευγνώμων για ό,τι έκανες, κάνεις και θα κάνεις για μένα στο μέλλον και αφήνω τη ζωή μου να δείχνει την ευγνωμοσύνη μου", ανέφερε ο Ντάρντεν.

Δείτε τη PHOTO:

Διαβάστε ακόμα:

Τελικοί 2015: Το VIDEO με το "μπουγέλωμα" του Σπανούλη στους Αγγελόπουλους

Τελικοί 2015: Η απονομή στον Ολυμπιακό