Ο Μπλατ εξήγησε με δυο λόγια γιατί διάλεξε τον ΛεΝτέι

Ψάχνεις τους λόγους που ο Ολυμπιακός πήρε το ρίσκο της απόκτησης του Ζακ ΛεΝτέι αντί του Τζαμέλ ΜακΛιν στο "5"; Διάβασε τα όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ που τον επέλεξε.

Δεν θέλει και ρώτημα ποιος εισηγήθηκε την απόκτηση του Ζακ ΛεΝτέι, του άγνωστου Αμερικάνου ψηλού που έπαιζε πέρυσι στο Ισραήλ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Γάλλου Λεσόρ, επέλεξε να ενεργοποιήσει το εναλλακτικό πλάνο του και να επενδύσει στον 24χρονο Τεξανό, παρόλο που δεν είναι μια περίπτωση παίκτη με πλούσιες παραστάσεις.

Είναι όμως κατά τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού ένας ψηλός "με τρομερές προοπτικές".

Τον συνέκρινε μάλιστα με "τον Μάρκους Γκορί, τον Κάιλ Χάινς, τον Γουίλ Κλάιμπερντ, τον Ρίκι Χίκμαν, τον Τζέρεμι Πάργκο και άλλους". Διότι, όπως συμπλήρωσε είναι "παίκτες που έρχονται από ταπεινά ξεκινήματα, αλλά διαθέτουν γονίδια νικητή και καταλήγουν στην καριέρα τους να γίνουν πρωταθλητές".

Τι θέλει να πει με όλα αυτά ο Μπλατ. Μην κρίνεις έναν παίκτη πριν τον δεις στο παρκέ.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.