Ο Μπλατ έθεσε τον πρώτο, βασικό, στόχο του ως κόουτς του Ολυμπιακού

Μην περιμένεις ν' ακούσεις από τον Ντέιβιντ Μπλατ μεγάλα λόγια για τίτλους και κούπες Η πρώτη δήλωσή του ως προπονητής του Ολυμπιακού αφορούσε το μέγεθος του και την εξέλιξή του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Ντέιβιντ Μπλατ EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντέιβιντ Μπλατ, με συμβόλαιο δύο ετών, συνοδεύτηκε από τις πρώτες δηλώσεις του.

Ο Βοστωνέζος κόουτς δεν μίλησε συγκεκριμένα. Προτίμησε να εκφράσει τα συναισθήματά του για αυτή τη συμφωνία και ταυτόχρονα να οριοθετήσει την πρώτη προτεραιότητά του. Η οποία περικλείεται στη φράση "η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο". Δηλώνοντας ότι με τη συνεργασία όλων είναι εφικτό.

Όλη η δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ:

" Είμαι πολύ χαρούμενος, και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να ανήκω στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω μέρος της μεγάλης παράδοσης των επιτυχιών, αλλά και της ιστορίας που έχουν γράψει πολύ μεγάλοι αθλητές και προπονητές, είναι τεράστια.

Βρίσκω αυτή την πρόκληση και ευκαιρία που έχω, να με γεμίζει από περηφάνια, αλλά και να μου δίνει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να κάνω το καλύτερο δυνατό με όλη μου τη καρδιά και τη ψυχή, τόσο για την ομάδα όσο και τους υπέροχους φιλάθλους της. Αυτά είναι στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν αυτό τον Οργανισμό.

Η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και μαζί με όλους τους ανθρώπους του προγράμματος είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Ανυπομονώ πολύ γι' αυτό!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK