O Πρίντεζης, το συμβόλαιο και ο πελαργός!

Ο Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζεται να γίνει χαζομπαμπάς, καθώς η σύντροφός του Στέλλα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Σε συνδυασμό με το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο, ο 32χρονος φόργουορντ περιμένει να πάει καλά η σεζόν, ώστε να τα βρει με την αγαπημένη του ομάδα και να ρίξει για μία ακόμη φορά άγκυρα στον Πειραιά.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, πέρσι πέρασε την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα.Ο Πρίντεζης, μοναχοπαίδι, μπορεί από μικρό παιδί να είχε πλάι του συνεχώς την μητέρα του, την πιο καλή του σύμβουλο, ωστόσο, είχε μεγάλη αδυναμία και στον πατέρα του ο οποίος αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης του και υπήρξε στήριγμα του επίσης.

Για τον «Πρι», όσοι τον γνωρίζουν, έχουν να λένε ότι είναι ένα πολύ προσγειωμένο παιδί και αρκετά συνασταλμένο. Ουδέποτε προκαλεί αν και δεν έχει αποφύγει τις νεανικές τρέλες στο παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ακόμη και για τους οπαδούς του αιώνιου αντιπάλου, του Παναθηναϊκού, δεν αποτελεί «κόκκινο» πανί.

Ο θάνατος του πατέρα του, ωρίμασε ακόμα περισσότερο τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού. Και μάλλον τον έκανε να σκεφτεί ακόμα πιο σοβαρά την ζωή και το μέλλον του εκτός μπάσκετ. Κατά γενική ομολογία, ο 32χρονος φόργουορντ, αποτελεί μαγνήτη και πόλο έλξης για το αντίθετο φύλλο. Όποιος έχει τύχει και τον έχει συναντήσει σε εξόδους του θα έχει διαπιστώσει πόσες γυναίκες τον περιτρυγυρίζουν ζητώντας του ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Με τον ίδιο να μην έχει αρνηθεί ουδέποτε είτε να υπογράψει είτε να φωτογραφηθεί με όποιον του το έχει ζητήσει.

Επιπλέον έχει φροντίσει να κρατήσει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τη χρονιά που απουσίασε λόγω τραυματισμού από την εθνική ομάδα και μετά από χρόνια έκανε καλοκαιρινές διακοπές, όταν και επισκέφτηκε εξωτικό καλοκαιρινό προορισμό για να χαλαρώσει, μετάνιωσε το γεγονός ότι μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στα social media, διότι κάποιοι του την "έπεσαν" χωρίς να γνωρίζουν ότι προτίμησε να κάνει διακοπές αντί να συνδράμει στην προσπάθεια της επίσημης αγαπημένης. Και επειδή και στενοχωρήθηκε και νευρίασε, αφού αποτελεί έναν από τους στρατιώτες της επίσημης αγαπημένης και επειδή δεν μπορεί να εξηγεί τα αυτονόητα σε ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλαβαίνουν, έχει ελαχιστοποιήσει και τις φωτογραφίες του και τις αναρτήσεις του στα social media.

Ήδη από το 2016 οι αλλαγές στην ζωή του Πρίντεζη δεν είναι λίγες. Προαναφέραμε ότι ο χαμός του πατέρα του τον έκανε να κάνει αλλαγές. Πρώτα από όλα μετακόμισε από τη γειτονιά του στον Άγιο Δημήτριο. Από το σπίτι πανω από το πατρικό του, στο οποίο μεγάλωσε, εκεί έκανε τα πρώτα του όνειρα μπασκετικά σαν παιδί και το οποίο προτίμησε να αποτελεί την «οικία» του ακόμα και όταν έγινε πρώτο όνομα. Ποτέ δεν μεγαλοπιάστηκε, δεν είναι και τύπος του δήθεν. Η οικογένεια του αποτελούσε πάντα για τον ίδιο είπαμε και πηγή έμπνευσης και ηρεμίας.

Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή. Από πέρσι είναι πλέον κάτοικος Γλυφάδας. Συνοικία και δήμο άλλαξε μεν, φίλους όχι. Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή στην ζωή του ήταν ο χωρισμός του με την Βιβή Τσιάμη, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για κάμποσα χρόνια. Με τα σκαμπανεβάσμα που έχουν όλες οι σχέσεις, αλλά ο Πρίντεζης έβλεπε ότι δεν υπάρχει μέλλον ή τουλάχιστον το μέλλον που ο ίδιος πλέον επιθυμούσε.

Δεν άργησε να βρει αλλού τον έρωτα όμως. Όχι στο πρόσωπο κάποια μοντέλας, όχι στο πρόσωπο κάποιας celebrity από την ελληνική σόου μπιζ, αλλά στο πρόσωπο μιας κοπέλας της διπλανής πόρτας.Και όσο και αν προσπάθησε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το περιοδικό"hello"πέρσι είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το ζευγάρι με τον Πρίντεζη να είναι φανερό ότι είναι ερωτευμένος και ήρεμος στο πλάι της Στέλλας, μιας πανέμορφης κοπέλας, αρκετάlow profile, απόφοιτης της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Όσο περνούσε ο καιρός, όλο και εμφανιζόταν μαζί του ζευγάρι σε κοινές παρουσίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Την είχε γνωρίσει και στην μητέρα του και το πράγμα φαινόταν ότι ήταν αρκετά σοβαρό.

O Πρίντεζης, το συμβόλαιο και ο πελαργός!

Πριν από λίγες μέρες ο Πρίντεζης είχε τα γενέθλια του, γεννημένος το 1985, έκλεισε τα 32 του χρόνια. Οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του κάνουν δώρο-έκπληξη τούρτα στο ξενοδοχείο πριν από το ματς με την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Αλλά είχε και πάρτι-έκπληξη στο σπίτι του, το οποίο είχαν διοργανώσει κάμποσοι φίλοι του, η μητέρα του, η Στέλλα και οι συμπαίκτες του Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου.

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Το δώρο του ο Πρίντεζης, ωστόσο, το έχει πάρει κάμποσες μέρες πιο πριν. Και τι δώρο μάλιστα, δώρο ζωής. Η σύντροφος του Στέλλα, οι φήμες θέλουν να είναι έγκυος και ο Πρίντεζης να πετάει στα σύνεφα από την χαρά του. Το φύλλο παραμένει άγνωστο, αλλά μικρή σημασία έχει. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι εφόσον περάσει και ένας χρόνος από τον θάνατο του πατέρα του, θα επισημοποιήσουν και την σχέση τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Όσο χαρούμενος είναι ο Πρι, όμως, από την είδηση ότι θα γίνει πατέρας, άλλο τόσο άγχος θα πρέπει να έχει. Πέρα από το άγχος που έχει ένας άντρας που γίνεται για πρώτη φορά πατέρας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον 32χρονο φόργουορντ το καλοκαίρι λήγει τοσυμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Για κάθε παίκτη σε αυτή την ηλικία, το συμβόλαιο που υπογράφει είναι το τελευταίο «μεγάλο» συμβόλαιο. Στο παρελθόν, ο Πρι είχε απορρίψει μια πολύ πιο συμφέρουσα οικονομική πρόταση της ΤΣΣΚΑ, για να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Θυσιάζοντας ένα δίολου ευκαταφρόνητο ποσό που θα έβαζε επιπλέον χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

O Πρίντεζης, το συμβόλαιο και ο πελαργός!

Είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ θα βρει πρωτοκλασάτη ομάδα στην Ευρώπη και με πολύ καλύτερα ίσως λεφτά από αυτά που παίρνει στον Ολυμπιακό, αν τελικά δεν τα βρει με τους ερυθρόλευκους. Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι έχει και άλλες παραμέτρους να σκεφτεί για τις επιλογές του. Η ξενιτιά δεν είναι εύκολη για κανέναν παίκτη, ακόμα και επαγγελματία και ειδικά για ένα παίκτη που περιμένει το πρώτο του παιδί. Οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές, τα ταξίδια τόσα πολλά ήδη, άρα να πάρεις την φαμίλια να την ξενιτεύσεις ή να την αφήσεις πίσω, είναι μία αρκετά δύσκολη απόφαση...

Ο Πρίντεζης αποτελεί «σημαία» του Ολυμπιακού και περιμένει ότι η πρόταση που θα λάβει το καλοκαίρι θα είναι τέτοια που δεν θα τον κάνει να σκεφτεί ή θα αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του. Με δεδομένο ότι στον αιώνιο αντίπαλο δεν πρόκειται να μεταπηδήσει, το εξωτερικό σε αντίθετη περίπτωση θα είναι μονόδρομος. Με την Τουρκία να είναι ο επικρατέστερος προορισμός και ο πιο κοντινός συνάμα στην Ελλάδα...

Η πάγια πολιτική του Ολυμπιακού, ακόμα και στην περίπτωση του Σπανούλη πέρσι, είναι να μην διαπραγματεύεται ανανέωση συμβόλαιου στο μέσο της σεζόν. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο Πρίντεζης. Ο οποίος σίγουρα όμως με δεδομένο το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Σπανούλη πέρσι, περιμένει από τον Ολυμπιακό, μία εξίσου ικανοποιητική πρόταση για τον ίδιο. Άσχετως αν η ομάδα θα πάει στο Φάιναλ Φορ, ασχέτως αν θα κατακτήσει τον τίτλο και πάλι. Άλλωστε είναι κάτι που επιθυμεί και ο κόσμος της ομάδας, που τον λατρεύει.

Είπαμε όμως, ότι το φετινό είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο για τον «Πρι» και δύσκολα θα θυσιάσει όπως στο παρελθόν αρκετές χιλιάδες ευρώ το χρόνο για να μείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, το γεγονός ότι περιμένει το πρώτο του παιδί, θα μπει σίγουρα και αυτό στο ζύγι της απόφασης του. Σίγουρα θέλει να είναι στην Ελλάδα και κοντά στην σύντροφο του και την οικογένεια του, με το νέο μέλος...

Ν.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK