Ο Σαρίτσα στο Contra.gr για τον Στρόμπερι: "Δεν παίζει μόνο άμυνα!"

Δεν είναι υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος να μας μιλήσει για την αξία του Ντι Τζέι Στρόμπερι από τον Ουφούκ Σαρίτσα.

Ο Σαρίτσα στο Contra.gr για τον Στρόμπερι: "Δεν παίζει μόνο άμυνα!"

Ο Τούρκος προπονητής είχε τον Αμερικανό γκαρντ εφέτος στο θαύμα της Καρσίγιακα (που έφτασε ως την κατάκτηση του τίτλου) και μιλώντας του Contra.gr του έπλεξε το εγκώμιο. Αλλωστε μιλάμε για τον άνθρωπο που σταμάτησε κάποτε τον Λεμπρόν Τζέιμς (έστω και σε επίπεδο high school).

" Πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας ο Ντι Τζέι. Το τι άμυνα παίζει είναι γνωστό. Πολύ καλός αμυντικός που πιέζει τους αντιπάλους γκαρντ, κλέβει μπάλες και δημιουργεί προβλήματα. Στα πλέι οφ όμως του πρωταθλήματος Τουρκίας, και κυρίως στην ημιτελική σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, έδειξε ότι μπορεί να είναι και καλός επιθετικός. Μας βοήθησε τρομερά στην επίθεση. Και φυσικά είναι ένας δημιουργικός γκαρντ που παίζει για την ομάδα" ήταν το σχόλιο του Τούρκου κόουτς.

Στο τέλος μάλιστα, ο Σαρίτσα μας ρώτησε αν πράγματι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό ο παίκτης. Του απαντήσαμε ότι ακόμα η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί και ανταπάντησε: "Δεν ξέρω τι θα συμβεί...Αν η Καρσίγιακα παίξει Ευρωλίγκα...Θα δούμε".

*** Την Παρασκευή ο Τούρκος κόουτς μιλά στο Contra.gr για το μεγάλο κατόρθωμα της Καρσίγιακα, την Εθνική ομάδα της Τουρκίας και το δικό του μέλλον.

Διαβάστε ακόμη

Ντι Τζέι Στρόμπερι: Ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Λεμπρόν

Βλέπει Στρόμπερι ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK